ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Σάρωσε η Βολιώτισσα Στελλίνα Απλαντή

σάρωσε-η-βολιώτισσα-στελλίνα-απλαντή-220806

Στις 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου, διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Πειραιά, το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης κατηγοριών, με τη συμμετοχή όλων των συλλόγων της Ν. Ελλάδος. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και η Στελλίνα Απλαντή η οποία αγωνίζεται με την ομάδα Ολυμπιάδα 73 και κατέκτησε 5 μετάλλια.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Νεανίδων, κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια, στα 200 ελεύθερο και με την σκυταλοδρομία 4 Χ 100 ελεύθερο της ομάδας της, 2 ασημένια μετάλλια στα 400 ελεύθερο και με την σκυταλοδρομία 4 Χ 100 μικτή ομαδική και 1 χάλκινο μετάλλιο στα 800 ελεύθερο. Επίσης η σκυταλοδρομία 4 Χ 200 ελεύθερο στην οποία συμμετείχε, τερμάτισε 1η αλλά ακυρώθηκε, χάνοντας έτσι ένα ακόμη μετάλλιο και μάλιστα χρυσό.

Μετά το τέλος των αγώνων η αθλήτρια ευχαρίστησε, τον προπονητή της κ. Στάθη Μέμο, για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά, βελτιώνοντας αθλητικά και τονώνοντας ψυχολογικά την ίδια, την εφορεία κολύμβησης, τους προπονητές και γενικότερα όσους ασχολούνται με την κολύμβηση στη Νίκη Βόλου, τους ανθρώπους της Ολυμπιάδα 73, τον προπονητή της κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο και τον κ. Ιωάννη Χονδροκούκη, που όλοι μαζί, την στηρίζουν συνεχώς και με τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε τεχνικά θέματα και με τις διευκολύνσεις που της παρέχουν και βέβαια για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο πρόσωπο της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου