ΤΟΠΙΚΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ – Θα παρακαλούσα να με σεβαστούν

ανδρεασ-κατσιγιαννησ-θα-παρακαλούσ-221070

«Οποια πρόσκληση – κάλεσμα έχω δεχθεί από πρόσωπα της πολιτικής σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, έχω δηλώσει ότι δεν εμπλέκομαι σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία. Θα παρακαλούσα κάθε υποψήφιο λοιπόν που σκοπεύει να εστιάσει σε εμένα θεωρώντας με προϊόν ψηφοθηρίας, να σεβαστεί τη σιωπή του δημιουργού».

Τα παραπάνω σημειώνει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης που με χθεσινή του επιστολή διαψεύδει ότι συμπεριλαμβάνεται στην κατάσταση με τα 58 ονόματα που έδωσε στη δημοσιότητα προχθές το βράδυ η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Πολιτών τα οποία στηρίζουν την αυτοδιοικητική κίνηση με τον πρώην Νομάρχη Απ. Παπατόλια.

Ο τελευταίος στην απάντησή του επιμένει ότι το όνομα του συμπεριλήφθηκε επειδή στηρίζει τις θέσεις της Ανεξάρτητης Ελεύθερης Κίνησης Πολιτών. Η στήριξή του δε αυτή στο συγκεκριμένο θέμα εκδηλώθηκε προφορικά στον Απόστολο Παπατόλια και δεν σηματοδοτεί βεβαίως τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης, καταλήγει στην ανακοίνωση απάντηση.

Ωστόσο ένα ακόμη όνομα που συμπεριλαμβάνεται στην κατάσταση με τα 58 ονόματα που στηρίζουν την Ανεξάρτητη Ελεύθερη Κίνηση Πολιτών διέψευσε χθες οποιαδήποτε συμμετοχή του. Πρόκειται για τον κ. Γ. Γιαλαμά, εργαζόμενο στη ΜΕΤΚΑ.

Επίσης με άλλη ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Πολιτών διευκρινίζει ότι ο Βασίλης Χαλαστάρας είναι γενικός γραμματέας και όχι πρόεδρος στο Σωματείο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ.

Η δήλωση Κατσιγιάννη

Ολόκληρη η δήλωση – διάψευση του μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη έχει ως εξής :

«Μετά μεγάλης μου λύπης πληροφορήθηκα από τον Τύπο (βρίσκομαι στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων για τη μεγάλη συναυλία των 15 ετών της Εστουδιαντίνας), ότι ένας από τους υποψήφιους του Δήμου Βόλου, θεώρησε ότι προτίθεμαι να στηρίξω το συνδυασμό του.

Σας πληροφορώ ότι σε όποια πρόσκληση – κάλεσμα έχω δεχθεί από πρόσωπα της πολιτικής σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, έχω δηλώσει ότι δεν εμπλέκομαι σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία Η άποψή μου, όπως τόνισα και σε συνομιλία που είχα με το Δήμαρχο Βόλου Π. Σκοτινιώτη και με όσους υποψήφιους ζήτησαν την άποψή μου για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα,, συνεχίζει να είναι η ίδια, ότι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα και η τυχόν υλοποίηση μίας τέτοιας σοβαρής και σημαντικής για την πόλη διοργάνωσης, είναι θέμα συλλογικότητας, είναι θέμα των πολλών και όχι υλοποίηση και σχεδιασμός από ένα πρόσωπο, όπως δυστυχώς συνέβη τώρα.

Θα παρακαλούσα κάθε υποψήφιο λοιπόν που σκοπεύει να εστιάσει σε εμένα θεωρώντας με προϊόν ψηφοθηρίας, να σεβαστεί τη σιωπή του δημιουργού»

Απάντηση Παπατόλια

Στην επιστολή του Ανδρέα Κατσιγιάννη η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Πολιτών απάντησε ως εξής :

«Η αναφορά του Απόστολου Παπατόλια στον Αντρέα Κατσιγιάννη στο Μεταξουργείο, καθώς και η συμπερίληψή του στις 58 προσωπικότητες, είχε απλώς και μόνον το νόημα της αμέριστης στήριξής του στις συγκεκριμένες θέσεις της Ανεξάρτητης Κίνησης περί Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Η στήριξή του δε αυτή στο συγκεκριμένο θέμα εκδηλώθηκε προφορικά στον Απόστολο Παπατόλια και δεν σηματοδοτεί βεβαίως τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου