ΤΟΠΙΚΑ

Υπέκυψε 41χρονος με πολλαπλά εγκαύματα

υπέκυψε-41χρονος-με-πολλαπλά-εγκαύματ-851206

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης άφησε την τελευταία του πνοή ένας 41χρονος Βολιώτης, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και 20 ημέρες με βαριάς μορφής εγκαύματα, που είχε υποστεί σε διάφορα σημεία του σώματός του στην προσπάθειά του να σβήσει την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σαλόνι της οικίας του.
Πρόκειται για τον Βασίλη Τουλούπη, ο οποίος κατέληξε χθες στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες. Ο 41χρονος υπέκυψε στα τραύματά του λόγω καρδιακής ανεπάρκειας, σηπτικού σοκ και ανεπάρκειας πολλαπλών οργάνων, που υπέστη εξαιτίας θερμικών εγκαυμάτων.
Ο Βασίλης Τουλούπης τραυματίστηκε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.
Ο 41χρονος βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, όταν σε κάποια στιγμή είδε καπνούς να αναδύονται από το εσωτερικό του διαμερίσματος κι έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο σαλόνι διαμερίσματος διπλοκατοικίας στην οδό Ναβαρίνου 4 στην περιοχή Καπακλί.
Πιθανόν από σπίθα από το τζάκι είχε εκδηλωθεί φωτιά στα έπιπλα του σαλονιού, η οποία έπαιρνε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Ο 41χρονος έσπευσε να σβήσει τη φωτιά, ενώ ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική Βόλου.
Μέσα σε λίγη ώρα δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι συνολικά πυροσβέστες επιχειρούσαν το σβήσιμο της πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος τη στιγμή που προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά, γλίστρησε και έπεσε μέσα στις φλόγες και τα ρούχα του άρπαξαν φωτιά
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας υπέστη σε διάφορα σημεία του σώματός του βαριάς μορφής εγκαύματα, ενώ ελαφρά τραύματα υπέστη και ένα παιδί.
Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ είχε παραλάβει τον τραυματία και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης…
Η Πυροσβεστική Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.
Η κηδεία του 41χρονου θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου