ΤΟΠΙΚΑ

Ολα αρχίζουν… αύριο για την Εθνική

ολα-αρχίζουν-αύριο-για-την-εθνική-851206

Η προκριματική φάση αρχίζει από την αυριανή αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Ελβετία, σύμφωνα με τον Οτο Ρεχάγκελ.
Τα δύσκολα τώρα έρχονται για την Εθνική μας ομάδα, στα προκριματικά του Μουντιάλ, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Οτο Ρεχάγκελ. Μετά το 3Χ3 που έχει κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τον πιο δύσκολο αντίπαλο, την Ελβετία, αύριο Τετάρτη.
Μια αναμέτρηση σαφώς πολύ πιο δύσκολη από τις τρεις προηγούμενες, καθώς όχι μόνο η Ελβετία είναι καλύτερη ομάδα από το Λουξεμβούργο, τη Λετονία και τη Μολδαβία αλλά και επειδή εναντίον της Ελλάδας το συγκρότημα του Ότμαρ Χίτσφελντ θα παίξει τα “ρέστα” του στο τελευταίο “χαρτί” που του έχει απομείνει για να συντηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης που του αναλογούν για το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι η προκριματική φάση αρχίζει τώρα: «Η προκριματική φάση ξεκινάει την Τετάρτη. Παίζουμε με ένα αντίπαλο που έρχεται για τη νίκη, με μία τίγρη που είναι πληγωμένη. Πρέπει η αυτοσυγκέντρωσή μας να είναι σε υψηλά επίπεδα. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Πρέπει οι παίκτες να είναι έτοιμοι. Είναι σημαντικό αυτά που θα συζητήσουμε με τους παίκτες, να τα εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να επιβληθούμε στις προσωπικές μονομαχίες».
Ο Ρεχάγκελ αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου, στο ματς με τη Μολδαβία, δικαιολογώντας κάπως όσους δεν πήγαν στο γήπεδο: «Αγαπητοί φίλαθλοι, στηρίξτε την προσπάθεια της Εθνικής. Οι παίκτες πρέπει να είναι όπως οι καλλιτέχνες στο θέατρο, όπου όταν είναι γεμάτο, αποδίδουν καλύτερα. Πρέπει να δικαιολογήσουμε πάντως τον κόσμο, στην Αθήνα υπάρχουν πολλές επιλογές. Όπως τα παιχνίδια Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βέρντερ όπου τα εισιτήρια κοστίζουν αρκετά, οπότε είναι λογικό».

Σε ό,τι αφορά στην παρουσία ή όχι του Γιώργου Καραγκούνη, αυτό θα ξεκαθαρίσει σήμερα: «Θα δούμε, αν ο Καραγκούνης θα μπορεί. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να επωμιστούν τον ρόλο. Είναι ένας παίκτης που έχει διάθεση και πάθος. Θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν είναι 100% έτοιμος».

Με την ίδια συνταγή

Με τους έντεκα βασικούς του παιχνιδιού με τη Μολδαβία φαίνεται πως θα ξεκινήσει και σε αυτό με την Ελβετία ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν θα είναι και πάλι στους βασικούς, αλλά αυτή τη φορά θα βρίσκεται στον πάγκο και πιθανόν να χρησιμοποιηθεί, αν κριθεί απαραίτητο. Ο 31χρονος μέσος έχει γυμναστεί εντατικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, για να είναι «φρέσκος» την Τετάρτη.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με την Ελβετία

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση απλών εισιτηρίων από εκδοτήρια για τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Ελβετία (15/10/2008) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15, 25 και 40 ευρώ. Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να αγοράσει, με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας, μέχρι τέσσερα (4) εισιτήρια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου