ΤΟΠΙΚΑ

Στελεχώνεται με φυσικοθεραπευτή

στελεχώνεται-με-φυσικοθεραπευτή-236525

Από την ερχόμενη Τρίτη 4 Μαρτίου όπως έγινε γνωστό το ΚΗΦΗ Αγριάς θα στελεχωθεί με φυσικοθεραπευτή και θα εκτελείται ομαδική θεραπευτική άσκηση για όλους τους εγγεγραμμένους ηλικιωμένους.

Εξάλλου την περασμένη Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του Κ.Η.Φ.Η. Αγριάς της Κ.Ε.Κ.Π.Α – Δ.Ι.Ε.Κ. Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Δημοτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Δήμου Βόλου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη με καρναβαλιστές, αποκριάτικους χορούς και τραγούδια και ψησταριά στα κάρβουνα με κρεατικά εδέσματα. Προσφέρθηκαν γλυκά, αναψυκτικά και πίτες ενώ οι ηλικιωμένοι αντάλλαξαν ευχές για καλή σαρακοστή, έπαιξαν το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού και διασκέδασαν όλοι μαζί σε μια ζεστή ατμόσφαιρα από το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι.

Σημειώνεται πως τα ΚΗΦΗ είναι συγχρηματοδοτούμενες δομές και λειτουργούν στο πλαίσιο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.(Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε.) για την υλοποίηση της πράξης «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» στα πλαίσια του ΕΣΠΑ για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.Τηλ επικοινωνίας ΚΗΦΗ ΑΓΡΙΑΣ: τηλ: 2428091040 (Υπεύθυνη Δομής: Aσημένια Ρήγα) (Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 2-Λεωφ. Δημοκρατίας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου