ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ

σήμερα-η-νομαρχιακή-συνέλευση-της-νο-851206

Η πολιτική επικαιρότητα θα βρεθεί στο επίκεντρο της νομαρχιακής συνέλευσης της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιείται σήμερα στο Βόλο.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας, που θα ανοίξει τις εργασίες της κομματικής συνέλευσης στις 10.30 το πρωί στο Ξενοδοχείο «VOLOS PALACE».
Στη συνέλευση θα μιλήσουν επίσης οι βουλευτές του νομού και στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα κυβερνητικά στελέχη αναμένεται να ζητήσουν από τον κομματικό μηχανισμό να βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις τους για το εσωκομματικό σκηνικό μέσα στην κυβέρνηση.
Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος στη Νομαρχιακή συνέλευση συμμετέχουν επίσης πρώην βουλευτές, πολιτευτές, η ΝΟ.Δ.Ε, ο πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ με τα τριμελή προεδρεία των τοπικών γραφείων του Νομού, οι διατελέσαντες πρόεδροι της Ν.Ο.Δ.Ε. καθώς και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ, οι πρόεδροι και τα μέλη των Διοικήσεων των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών καθώς και οι πρόεδροι των Διαμερισματικών Τοπικών Επιτροπών.
Στη ΝΟΣ εξάλλου έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι γραμματείς των Ε.Κ.Ο, οι διοικήσεις των Συντονιστικών Επιτροπών Δ.Α.Κ.Ε Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα και της ΔΑΚ-ΜΜΕ του νομού, νομαρχιακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων, πρόεδροι και σύμβουλοι των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών και η διοίκηση των Ο.Δ.Α.Σ.
Επίσης συμμετέχουν ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Δικηγορικού, Φαρμακευτικού, Οδοντιατρικού, Γεωπονικού συλλόγου. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Τεχνικού Επιμελητηρίου, του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου και του Οικονομικού Επιμελητηρίου του νομού.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου, τα μέλη του Δ.Σ των Εργατικών Κέντρων, του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, των δασκάλων και καθηγητών, μέλη Διοικήσεων Ομοσπονδιών και μέλη Διοικήσεων τριτοβαθμίων οργανώσεων. Τέλος προβλέπεται να συμμετέχουν οι διατελέσαντες νομάρχες και δήμαρχοι της παρελθούσης τετραετίας και οι συντονιστές των κύκλων πολιτικής δράσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου