ΤΟΠΙΚΑ

Στην Κέρκυρα για το πρώτο “διπλό”

στην-κέρκυρα-για-το-πρώτο-διπλό-851206

Θέλοντας να επιστρέψει για πρώτη φορά φέτος με τους τρεις βαθμούς της νίκης, ο Ολυμπιακός αναχωρεί σήμερα για την Κέρκυρα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 5η αγωνιστική της Β Εθνικής.Το αυριανό ματς είναι δύσκολο, με τη βολιώτικη ομάδα να θέλει το πρώτο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας και μια κακή παράδοση και αυτό είναι άλλη μια πρόκληση για τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα στις εξόδους του από το Βόλο έχει πάρει μια ισοπαλία στην Κατερίνη και έχει χάσει στο Περιστέρι, ενώ στο Βόλο και στο Πανθεσσαλικό έχει μια νίκη επί της Καρδίτσας και μια ισοπαλία την περασμένη Κυριακή με τον Ιωνικό. Ακολουθούν δυο εκτός έδρας παιχνίδια, αφού μετά την Κέρκυρα η ερυθρόλευκη ομάδα θα παίξει στη Ρόδο με τον Διαγόρα και στη συνέχεια 27/10 Δευτέρα θα υποδεχθεί την Καλαμαριά…
Οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και το στραβοπάτημα με τον Ιωνικό επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες, σπάζοντας μια κακή παράδοση κόντρα στην ομάδα της Κέρκυρας, αλλά και επειδή δεν θέλουν να μείνουν πίσω στη βαθμολογία…
Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει πρόβλημα στο γκολ, έχοντας πετύχει μόνο δυο σε 4 ματς και ένα από αυτά να είναι με κτύπημα φάουλ, ενώ πιθανόν αύριο ο Ηλίας Ιωάννου ίσως είναι ο πιο προωθημένος της επιθετικής γραμμής.
Πάντως οι Ιωάννου και Ραμί, ίσως και με την προσθήκη και βοήθεια του Άντερσον Τούτσο, μπορούν να είναι λύσεις, αρκεί όπως έχει επισημάνει ο προπονητής Γιόζεφ Μπουμπένκο να καταφέρνουν να είναι πιο πολύ μέσα στην αντίπαλη περιοχή.
Γενικότερα πάντως ο Γιόζεφ Μπουμπένκο προσπαθεί να βρει λύσεις, αφού στο τελευταίο ματς είδε την ομάδα εκεί που μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι να δέχεται το γκολ λίγο πριν το τέλος και τις αλλαγές που έγιναν να μην βοηθούν όσο θα περίμενε.
Αγωνιστικά ο Γάλλος μέσος Αλέν Ραγκουέλ μάλλον θα περιμένει το επόμενο ματς στη Ρόδο
για να δώσει το παρών, ενώ και αύριο εκτός θα βρίσκεται ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας.

Αύριο οι Νέοι
Στο γήπεδο της Νεάπολης θα αγωνιστεί αύριο Κυριακή η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές θα φιλοξενήσουν το σύλλογο της Κέρκυρας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12 μ. Σκοπός της ομάδας του Κώστα Κούτσικα είναι μία ακόμη νίκη σε συνέχεια των προηγούμενων.

Τσάρτερ για Ρόδο
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τις ανάγκες της 6ης αγωνιστικής στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με το Διαγόρα στη Ρόδο έχει ναυλώσει τσάρτερ, το οποίο θα αναχωρήσει το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 4 μ.μ. από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και θα επιστρέψει μετά τη λήξη του αγώνα, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στην Αγχίαλο.
Επειδή ο διαθέσιμος αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, πρέπει να δηλώσατε γρήγορα τη συμμετοχή σας στα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, τηλ: 24210 34507 και 34509.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου