ΤΟΠΙΚΑ

Τις εγκαταστάσεις της ΕΒΟΛ επισκέφθηκε η Δ. Κολυνδρίνη

τις-εγκαταστάσεις-της-εβολ-επισκέφθη-238057

Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες το πρωί η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη στη Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, στις εγκαταστάσεις της στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου, όπου την υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου Νικήτας Πρίντζος.

Στη συνάντηση ενημερώθηκε για την αναπτυξιακή πορεία της γαλακτοβιομηχανίας, που από το 1952 αποτελεί σημείο αναφοράς για τον τόπο μας σε διεθνές ακόμη επίπεδο, μεγαλώνοντας με τα γαλακτοκομικά της προϊόντα τέσσερις γενιές ανθρώπων.

Η κ. Κολυνδρίνη ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και διαπίστωσε από κοντά τους λόγους για τους οποίους η ΕΒΟΛ είναι πρωτοπόρος στον κλάδο παραγωγής συμβατικών, αλλά και πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων γάλακτος, προϊόντα που διατίθενται και πέρα από τα όρια του νομού μας, ακόμη και στο εξωτερικό.

«Διορατικότητα, επαγγελματισμός, συνέπεια και υπευθυνότητα της διοίκησης, αγαστή κι αποτελεσματική συνεργασία των εργαζομένων που ξεπερνούν τους 100 σε συνδυασμό με τα προγράμματα εκσυγχρονισμού που υλοποιούνται τα τελευταία χρόνια και τον συγκερασμό της παράδοσης με τους σύγχρονους κανόνες και διαδικασίες πιστοποίησης τροφίμων, έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, την αύξηση αυτής και συνακόλουθα την επέκταση της ήδη υπάρχουσας βιομηχανικής μονάδας και τη δημιουργίας νέας που σύντομα θα εγκαινιαστεί», τόνισε η κ. Κολυνδρίνη μετά την επίσκεψη.

Οπως πρόσθεσε, «η πορεία αυτής της υγιούς επιχείρησης δεν έχει αφεθεί στην τύχη της».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου