ΤΟΠΙΚΑ

Η Αγωνιστική ομάδα Κολύμβησης του Ν.Ο.Β.Α στους χειμερινούς αγώνες Βορείου Ελλάδος.

η-αγωνιστική-ομάδα-κολύμβησης-του-ν-ο-β-851206

Αναχωρούν σήμερα στις 8.30 π.μ. από το κολυμβητήριο του Βόλου οι κολυμβητές–τριες του Ν.Ο.Β.Α., οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Χειμερινό πρωτάθλημα κατηγοριών που θα διεξαχθεί στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Στους αγώνες που ξεκινούν σήμερα το απόγευμα 23/2 και λήγουν την Κυριακή 25/2 ο Ν.Ο.Β.Α. θα λάβει μέρος με 24 αθλητές, αριθμό μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά. Οι κολυμβητές-τριες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες είναι οι: Αδαμόπουλος Δ., Ζαρκάδας Αν., Λιούπης Μ., Κικίδης Δ., Σελήνης Κ., Λάππας Μ., Ζαρκάδας Άγγ., Λουϊζος Ρ., Χατζηδημητρίου Ι., Μπουρέλιας Β., Παπαναστασίου Στ., Χατζησταμάτης Ν., Κόπανος Ε., Πασχαλίδη Α., Λιούπη Λ., Κόκκινου Ε., Καρασμάνογλου Ιρ., Νικολέρη Δ., Καματερού Ντ., Καρασμάνογλου Σ., Πανταζή Μ., Απλαντή Μ., Ανδρεαδάκη Ε., Σταμάτη Κ.
Την ομάδα θα συνοδεύουν οι προπονητές της Αγωνιστικής Ομάδος, κ.κ. Νίκος Πράντζος, Στάθης Μέμος, Γιάννης Προφυλλίδης, Αχιλλέας Βλιώρας, καθώς επίσης ο έφορος του τμήματος κ. Ευθ. Γκουντής .
Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος κολύμβησης στην Μελβούρνη της Αυστραλίας βρίσκεται ο Σωτήρης Πάστρας. Ο Πρωταθλητής του ΝΟΒΑ προπονείται αγόγγυστα κάτω από τις οδηγίες του Νίκου Πράντζου, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα θα αναχωρήσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδος κολύμβησης για την Αυστραλία.
Ακόμη να αναφερθεί ότι την προηγούμενη Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο κέντρο Καναράκι διεξήχθη με επιτυχία η χοροεσπερίδα του Κολυμβητικού τμήματος του ΝΟΒΑ. Στην εκδήλωση πού δεν έλειψε στιγμή το κέφι, έδωσαν το παρών, εκ μέρους του Δ.Σ. του Ομίλου, ο Πρόεδρος κ. Σπ. Λυπημένος, ο οποίος μάλιστα τιμήθηκε από την εφορεία κολύμβησης και το Σύλλογο Γονέων για την πολυετή προσφορά του, οι αντιπρόεδροι κ.κ. Αδαμάσογλου Ν., Κυτιλής Κ., ο ταμίας κ. Τάτσης Δ., σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και φυσικά πολλοί γονείς. Ο έφορος κ Ευθ. Γκουντής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο τους γονείς για την παρουσία τους, όσο και τον Σύλλογο Γονέων πού όπως πάντα, είναι συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια της εφορείας του κολυμβητικού τμήματος του Ν.Ο.Β.Α. και εύχεται ολόψυχα όπως και όλο το Δ.Σ. του Ομίλου, καλή επιτυχία στους κολυμβητές του Ν.Ο.Β.Α. που συμμετέχουν στο χειμερινό πρωτάθλημα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου