ΤΟΠΙΚΑ

909 προσλήψεις στην ΑΤΕ

909-προσλήψεις-στην-ατε-851206

Στην τελική ευθεία βρίσκεται στο ΑΣΕΠ και στη διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας η νέα προκήρυξη για 909 μόνιμους υπαλλήλους, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε περιφερειακές υπηρεσίες της κορυφαίας τράπεζας. Ο διαγωνισμός θα γίνει με το σύστημα των μορίων. Οι πρώτες εκτιμήσεις από το ΑΣΕΠ κάνουν λόγο για περισσότερες από 30.000 αιτήσεις. Να σημειωθεί ότι στην περσινή προκήρυξη της ΑΤΕ (7Κ/2007) για την πλήρωση 607 μόνιμων θέσεων κατατέθηκαν 21.271 αιτήσεις.

Η προκήρυξη θα εκδοθεί τον επόμενο μήνα ενώ η κατάθεση των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί εντός του Νοεμβρίου. Οι 909 νέες θέσεις κατανέμονται σε τρεις ειδικότητες ως εξής:
• Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση: 182 Οικονομικών
• Τεχνολογική Εκπαίδευση: 273 Οικονομικών
• Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: 454 Οικονομικών.
Για την Πανεπιστημιακή και την Τεχνολογική Εκπαίδευση θα απαιτηθεί αντίστοιχο πτυχίο από τους οικονομικούς κλάδους ή τις πολιτικές και νομικές επιστήμες, ενώ για τους υποψηφίους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα χρειαστεί δίπλωμα ΙΕΚ οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών ή πτυχίο Β’ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξάρτητα από ειδικότητα, ή πτυχίο Α’ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης. Και για τις τρεις ειδικότητες θα απαιτηθεί γνώση χειρισμού Η/Υ.

Υπό διαπραγμάτευση είναι έως τώρα το επίπεδο ξένης γλώσσας που θα ζητηθεί. Το πιθανότερο είναι να ζητηθεί καλή γνώση ξένης γλώσσας, π.χ. Lower στα αγγλικά. Αν Θα προηγηθούν στους πίνακες κατάταξης όσοι έχουν εμπειρία (60 μήνες=420 μόρια), μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, άριστη γνώση ξένης γλώσσας και πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου του ΟΑΕΔ.
Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει επίσης και η ιδιότητα του πολυτέκνου ή τριτέκνου, καθώς επίσης και το κριτήριο της εντοπιότητας. Η Νομαρχία Αθηνών έχει το μεγαλύτερο αριθμό προσλήψεων. Διατίθενται 48 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 75 Τεχνολογικής και 126 Δευτεροβάθμιας.

Η κατανομή των θέσεων στη Θεσσαλία έχει ως εξής:
• Νομαρχία Καρδίτσας (ΠΕ:2, ΤΕ:3, ΔΕ:3)
• Νομαρχία Λάρισας (ΠΕ:7, ΤΕ:8, ΔΕ:9)
• Νομαρχία Μαγνησίας (ΠΕ:2, ΤΕ:2, ΔΕ:-) ΔΕ:-)
• Νομαρχία Τρικάλων (ΠΕ:2, ΤΕ:2, ΔΕ:6)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου