ΤΟΠΙΚΑ

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στην «κλούβα»

ολοι-οι-δρόμοι-οδηγούν-στην-κλούβα-851206

Παιχνίδι ορόσημο είναι το σημερινό με τον Φωκικό για τη Νίκη. Οι κυανόλευκοι επιστρέφουν στο «σπίτι» τους στο Παντελής Μαγουλάς και θέλουν από τη θρυλική «κλούβα» να κάνουν μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η πενιχρή συγκομιδή του ενός μόλις βαθμού στα τρία πρώτα παιχνίδια και η βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Εθνικό στην Κατερίνη, χρίζουν την απογευματινή αναμέτρηση ως ιδιαίτερης σημασίας για τη δύσκολη συνέχεια…
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. και ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης με τους παίκτες του έχουν στο μυαλό τους μόνο το «τρίποντο» που θα τους δώσει την απαραίτητη βαθμολογική ανάσα και θα προσθέσει πόντους στην ψυχολογία τους και στο πεσμένο ηθικό τους. Η καυτή ατμόσφαιρα του Παντελής Μαγουλάς, που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι περίμεναν καιρό την στιγμή της επιστροφής, αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα για να κατακτήσουν οι γηπεδούχοι τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του εκ των φαβορί Παναιτωλικού.
Τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα για το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης με μόλις έναν βαθμό στο ενεργητικό της από την ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό κόντρα στην Λαμία. Αλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης δεν υπάρχει και σε αντίθετη περίπτωση, αναμένονται σοβαρές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το αφεντικό της ΠΑΕ, Στράτος Γιδόπουλος, περιμένει και το σημερινό ματς για να πάρει αποφάσεις και να βγάλει συμπεράσματα, αφού μέχρι σήμερα η ομάδα δεν ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες του και στις αρχικές του βλέψεις ως προς τα αποτελέσματα τουλάχιστον.
Απαντες πάντως στη Νέα Ιωνία θεωρούν ότι σήμερα το κλίμα θα αντιστραφεί, θα ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και η Νίκη θα κάνει μια νέα αρχή. Ετσι η αισιοδοξία είναι διάχυτη στις τάξεις του κυανόλευκου συγκροτήματος.
Στα αγωνιστικά ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπένγκουα και Χατζηκωνσταντίνου, καθώς και στον τιμωρημένο Κωνσταντινίδη. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του. Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός δεν ανακοίνωσε χθες την αποστολή, όπως συνηθίζεται, αλλά σήμερα πριν το παιχνίδι θα ανακοινώσει τους 18 παίκτες που έχει επιλέξει για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής.
Το γεγονός αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ασφαλείς προβλέψεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο. Ένα πιθανό σχήμα είναι με το Νάνι να ξεκινά κάτω από τα δοκάρια, ενώ σταθερή θα παραμείνει η τετράδα της άμυνας με τους Καριώτη από τα αριστερά, Κουτσογιάννη δεξιά και Μακράκη και Σωτρίνη στο κεντρικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή, Μάγγος, Τσεκετσίδης και Ριβελίνο συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να παραταχθούν στο βασικό σχήμα, την ώρα που στην δεξιά πλευρά θα αγωνιστεί ο Μητράκας. Στην αντίστοιχη από τα αριστερά Κανελλόπουλος και Βούλγαρης διεκδικούν την θέση, ενώ ο Αστράουσκας θα τοποθετηθεί σε μια πιθανή παράταξη 4-5-1 στην κορυφή της επίθεσης. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξουν και περαιτέρω αλλαγές.
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από τον Σύνδεσμο Διαιτητών της Αθήνας.

Ο Φωκικός
Στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Φωκικός, που την περασμένη αγωνιστική πήρε τους πρώτους του τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναιτωλικό. Στα δυο πρώτα παιχνίδια υπέστη ισάριθμες ήττες, από τον Μακεδονικό στην έδρα του και από τον Πυρσό στα Γρεβενά. Η νεοφώτιστη ομάδα έρχεται με ανεβασμένο το ηθικό για να κόψει βαθμούς ή βαθμό από τη Νίκη στην σημερινή αναμέτρηση.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Παντελής Μαγουλάς
Ωρα: 4 μ.μ.
Διαιτητής: Α. Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΦΩΚΙΚΟΣ
1. ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ 89. ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ
4. ΚΑΡΙΩΤΗΣ 3. ΓΚΟΛΙΑΣ
6. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ 17. ΚΟΜΕΣΙΔΗΣ
5. ΣΩΤΡΙΝΗΣ 32. ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ
16. ΜΑΚΡΑΚΗΣ 33. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
18. ΜΑΓΓΟΣ 6. ΜΟΥΜΙΝ
13. ΤΣΕΚΕΤΣΙΔΗΣ 7. ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ
22. ΜΗΤΡΑΚΑΣ 10. ΧΡΥΣΑΦΗΣ
7. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 20. ΔΕΝΤΣΑΣ
23. ΡΙΒΕΛΙΝΟ 11. ΜΑΝΙΚΑΣ
24. ΑΣΤΡΑΟΥΣΚΑΣ 38. ΤΣΙΚΙΝΙΟ
Προπονητές:
Λ. ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ Ν. ΚΕΧΑΓΙΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου