ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη και μπορεί

ο-ολυμπιακός-θέλει-νίκη-και-μπορεί-851206

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και άλλους τρεις βαθμούς ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει και μπορεί σήμερα να επιστρέψει στις επιτυχίες, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό για την 4η αγωνιστική της Β Εθνικής, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν θέλουν να χάσουν τη επαφή τους με τις ομάδες της κορυφής.
Ο Ιωνικός έχει μόνο νίκες, είναι από τις ομάδες που δύσκολα δέχεται γκολ και ο Γιόζεφ Μπουμπένκο έχει επιλέξει ένα επιθετικό σχήμα με αλλαγές σε σχέση με αυτό της προηγουμένης Κυριακής και λόγω επιστροφών και απουσιών…
Σήμερα επιστρέφει σε θέση αμυντικού χαφ ο Πάβελ Μάγερνικ δίπλα στον Ιράλα, ενώ θέση θα πάρει για 1η φορά και ο Θοδωρής Πακάλτσης, εκτός αν προτιμηθεί ο Κοντέων στο κέντρο της άμυνας λόγω τού ότι έχει περισσότερα ματς φέτος στη θέση αυτή. Ο Αλεν Ραγκουέλ δεν είναι έτοιμος, ενώ θα απουσιάσει και ο Σκαρτσίλας που υπεβλήθη σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.
Οι Βεζυρίδης, Αλβάρεζ, Γουσούλης, Πακάλτσης, Κατσικάς, Ιράλα, Μαγερνικ, Στεφανίδης, Γκαρσία, Ιωάννου, Ράμι είναι μια πιθανή 11άδα για σήμερα, με την τεχνική ηγεσία λογικά θα επαναφέρει το σύστημα 4-4-2, όπως δηλαδή και στο προηγούμενο ματς έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας (στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με σύστημα 3-4-2-1), ενώ δεν αποκλείεται να ρίξει στο ματς και τον Βραζιλιάνο Αντερσον Μπάρος (Τούτσο).
Να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντίπαλοι σε φιλικό παιχνίδι τον περασμένο Αύγουστο, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 1-0 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης με γκολ του Στεφανίδη με κεφαλιά, αλλά πέρσι στο πρωτάθλημα ο Ιωνικός κέρδισε και τα δυο ματς και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Στις 4/11/07 Ιωνικός-Ολυμπιακός 1-0 (74’ Προχορένκοφ) και στις 9/4/08 Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-0 (83 Μακόρ).
Στη Β Εθνική την περίοδο 91- 92 ο Ιωνικός επίσης δεν έχασε στο Βόλο 3/5/92 Ολυμπιακός Ιωνικός 1-1(88 αυτογκόλ Φίλης – 9 Ζιώγας).
Την περίοδο 1986-87 ο Ιωνικός πήρε 1-1 στο Βόλο και την περίοδο 87-88 ο Ολυμπιακός κέρδισε στο Βόλο τον Ιωνικό 2-0 με γκολ των Βήττα και Τάχου.

Δωρεάν η είσοδος για μαθητές

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκαλεί όλους τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου (που θα προσέλθουν είτε μόνοι τους είτε με τους γονείς τους) να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Iωνικός, που θα διεξαχθεί στις 4 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από τις θύρες 16, 17, 18, 19, 20 και 21.
Η θύρα 22 θα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους διαρκείας και για τους επισήμους.
Οι κάτοχοι διαρκείας της θύρας 1 στο ΕΑΚ (οργανωμένοι) θα εισέλθουν στο Πανθεσσαλικό από οποιαδήποτε από τις προαναφερόμενες θύρες, εκτός από τη θύρα 22.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 και 15 ευρώ.
Σήμερα Κυριακή η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τις 2 μετά το μεσημέρι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου