ΤΟΠΙΚΑ

Τρίτη θητεία Γκαγκάτση στην προεδρία της ΕΠΟ

τρίτη-θητεία-γκαγκάτση-στην-προεδρία-851206

Ετοιμος για την τρίτη του θητεία στην προεδρία της ΕΠΟ είναι σήμερα ο Βασίλης Γκαγκάτσης, που “παίζει” χωρίς… αντίπαλο στην Γενική Συνέλευση.
Ηταν μόλις λίγες μέρες πριν που ο Πάρις Γεωργακόπουλος ανακοίνωσε την απόφασή του να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ, υποστηρίζοντας ότι έχει στο πλευρό του 18 Ενώσεις και μάλιστα από το περιβάλλον του έλεγαν ότι οι εκλογές της ομοσπονδίας «θα μετατραπούν σε θρίλερ».
Μια μέρα όμως πριν ανοίξουν οι… κάλπες, η «Κίνηση Ανεξάρτητου Ποδοσφαίρου» ή ΚΑΠ (όπως ονομάζεται η παράταξη της οποίας ηγείται ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού) ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τις εκλογές!

Ετσι ο Βασίλης Γκαγκάτσης στις σημερινές αρχαιρεσίες θα… παίξει χωρίς αντίπαλο και οδεύει ολοταχώς προς την τρίτη συνεχόμενη εκλογή του.
Στην ανακοίνωση της ΚΑΠ δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του Πάρι Γεωργακόπουλου, ενώ η αντιπολίτευση της ΕΠΟ εξαπολύει επίθεση στη Σούπερ Λίγκα, που με ψήφους 10-6 στο γενικό συμβούλιο της Πέμπτης (2/10) αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα Γκαγκάτση.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-μελών της Ε.Π.Ο. για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Athens Imperial (πλατεία Καραϊσκάκη). Την Ε.Π.Σ.Θ. εκπροσωπούν ο πρόεδρος Τάσος Μπατζιάκας και ο αντιπρόεδρος Γ. Ζούκας, ενώ από τις εκλογές αναμένεται να εκλεγεί στην εξελεγκτική επιτροπή ο Βολιώτης Αντώνης Ακτσιαλής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου