ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Συγνώμη που σ΄ αγάπησα πολύ, δεν ξέρω ν΄ αγαπώ όμως πιο λίγο, σιγοτραγουδούσε χθες στο περιστύλιο της Βουλής ένα κουρασμένο παλικάρι από τη Δράμα. Ο Σταύρος Δαϊλάκης δεν τραγουδούσε όμως για την Μπεζεντάκου, αλλά για τον ίδιο τον Καραμανλή. Ω, ναι, τι συγκίνηση! Οι άκαρδοι του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσαν ότι θα εξεταστεί η κίνηση του βουλευτή. Δεν περιμένουν και την επόμενη, για να τις εξετάσουν όλες μαζί;

Ρεγκούζας χτυπάει σήμερα. Ο αποπεμφθείς υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Θεσσαλονίκης έχει δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Αξία» που κυκλοφορεί σήμερα. Ο Αδάμ ρίχνει μπόλικο πράμα για την οικονομική και επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης. Αν δεν αποσυρθεί η συνέντευξη, βλέπω να αποσύρεται η κυβέρνηση.

Η Ελλάδα δημοσκοπίζεται. Κάθε μέρα ο κάθε απίθανος βγάζει κι από μία δημοσκόπηση. Η απορία μου είναι πού βρίσκουν τόσους πολλούς πρόθυμους να απαντήσουν κάθε μέρα. Εμάς πάντως δεν μας ρώτησε κανένας, ούτε και μας τηλεφώνησε. Άμα βάλεις κάθε μέρα από μια χιλιάδα με τόσες δημοσκοπήσεις, όλοι δικαιούμαστε να απαντήσουμε. Μέχρι τώρα ζούσαμε για το τέταρτο της δημοσιότητας. Από δω και πέρα θα ζούμε για τη συμμετοχή μας στη δημοσκόπηση. Αθάνατη πληθωρική γΕλλάδα μας.

Ο μισός Βόλος σήμερα θα είναι στην Αθήνα για τη δεξίωση γάμου του Σωτήρη Πολύζου και της Μιμής Ντενίση, η οποία θα γίνει στο φουαγιέ της «Κεντρικής Σκηνής», που αποτελεί τη θεατρική στέγη της ηθοποιού. Μαθαίνουμε ότι έχουν προσκληθεί δήμαρχοι και νομάρχες νυν και πρώην, αλλά και βουλευτές, καθώς και συνάδελφοι του γαμπρού. Τις καλύτερες ευχές μας.

Ολυμπιακός και Νίκη Βόλου αγωνίζονται την ίδια ώρα την Κυριακή. Οι κόκκινοι στο Πανθεσσαλικό και οι γαλάζιοι στο Παντελής Μαγουλάς της Νέας Ιωνίας. Ελπίζουμε οι φίλαθλοι της περιοχής μας να αποδείξουν ότι έχουν ωριμάσει. Ο νοών νοείτω.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου