ΤΟΠΙΚΑ

Την Κυριακή με Φωκικό η Νίκη

την-κυριακή-με-φωκικό-η-νίκη-851206

Για τον κυριακάτικο αγώνα ζουν και αναπνέουν πλέον όλοι στη Νίκη, περιμένοντας πώς και πώς την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα. Οι κυανόλευκοι την Κυριακή υποδέχονται την ομάδα του Φωκικού και θέλουν να συνδυάσουν μια καλή εμφάνιση με την κατάκτηση της πρώτης νίκης. Είναι γεγονός πως η Νίκη δεν ικανοποίησε κανέναν την περασμένη Δευτέρα, οπότε και παρουσιάστηκε αγνώριστη στην Κατερίνη κόντρα στον Εθνικό, με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα με 4-1. Το αποτέλεσμα επηρέασε τόσο τον κόσμο της ομάδας, όσο και τη διοίκηση, αλλά και τους ίδιους τους παίκτες. Έτσι αρχής γενομένης από την 4η αγωνιστική παίκτες και τεχνική ηγεσία επιθυμούν να επαναφέρουν τα χαμόγελα στις τάξεις των φιλάθλων. Η Νίκη στις πρώτες της παρουσίες στο πρωτάθλημα μπορεί να μην είχε πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε, όμως κατάφερε να αποσπάσει το χειροκρότημα είτε σε κύπελλο είτε σε πρωτάθλημα. Σε κάτι τέτοιο ευελπιστεί και την Κυριακή, όμως οι τρεις βαθμοί είναι επιβεβλημένο να κατακτηθούν. Απαντες επιθυμούν το Παντελής Μαγουλάς να αποτελέσει την έδρα στην οποία οι παίκτες του Λεωνίδα Γαρδικιώτη θα παλεύουν σε όλα τα ματς, έχοντας στο πλευρό τους την ένθερμη υποστήριξη του κόσμου τους, που άρχισε να πιστεύει στο φετινό εγχείρημα του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας Στράτου Γιδόπουλου. Όπως άλλωστε είχε τονίσει μεταξύ άλλων στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός των κυανόλευκων, «η κλούβα έχει τη φήμη πως όποιος φτάνει σε αυτή, χάνει από το λεωφορείο» και ο ίδιος την αποκαλεί Αλκατράζ. Από την ερχόμενη αναμέτρηση ο Ελληνοαυστραλός πονοκεφαλιάζει κυρίως με τις απουσίες των Μπένγκουα και Χατζηκωνσταντίνου, ψάχνοντας τις κατάλληλες λύσεις για την αριστερή πλευρά και τη μεσαία γραμμή. Ο Μπένγκουα διανύει τη δεύτερη εβδομάδα
της αποθεραπείας του, ενώ έχει ξεκινήσει και ελαφρύ τρέξιμο κάνοντας παράλληλα θεραπείες, όπως και ο Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος όμως δεν έχει ξεκινήσει ακόμη ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Το παρών δεν θα δώσει και ο Κωνσταντινίδης, μιας και είναι τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα. Όσον αφορά στην πορεία των εργασιών, αυτές συνεχίστηκαν και χθες μέχρι να τις διακόψει η βροχή. Είναι βέβαιο πως η κλούβα θα είναι έτοιμη για το κοινό της την Κυριακή, μιας και απομένουν μικρές λεπτομέρειες στην τοποθέτηση των τελευταίων κιγκλιδωμάτων. Από την μεριά της η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο και αξίζει να σημειωθεί πως τα διαρκείας των 200 ευρώ θα κάνουν χρήση της εξέδρας της σκεπαστής, ενώ αυτά των 120 αφορούν τις θύρες 1 και 3.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Blue Club
«Το περιμέναμε πολύ καιρό. Επιτέλους ήρθε η ώρα. Την Κυριακή επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας κλούβα. Θα το γιορτάσουμε όπως πρέπει και θα την μετατρέψουμε σε καμίνι. Όλοι θα καταλάβουν τι σημαίνει έδρα. Όλοι δίπλα στην Νικάρα μας. Για μας το πρωτάθλημα ξεκινάει την Κυριακή. Και έχει μακρύ δρόμο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου