ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στις επιτυχίες

επιστροφή-στις-επιτυχίες-851206

Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι πλέον ο στόχος για τον Ολυμπιακό Βόλου, που φαίνεται πως ξεπέρασε την πρώτη φετινή ήττα της περασμένης Κυριακής στο Περιστέρι και μεθαύριο στο Πανθεσσαλικό θέλει τη δεύτερη νίκη του ως γηπεδούχος…
Την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός έχασε από τον Ατρόμητο που έχει μόνο νίκες, ενώ αυτή την Κυριακή έχει επίσης ένα δύσκολο ματς, αφού θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό που είναι κι αυτός από τις ομάδες που έχουν τρεις νίκες σε τρεις αγώνες.
Επίσης ο Ιωνικούς είναι από τις ομάδες που δύσκολα δέχεται γκολ και ο Γιόζεφ Μπουμπένκο καταστρώνει τα σχέδιά του για να καταφέρει η ομάδα να φθάσει εύκολα και γρήγορα στο γκολ, αποδιοργανώνοντας και αλλάζοντας τα σχέδια των αντιπάλων. Ο Ολυμπιακός, που φέτος διαθέτει αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές, είναι σαφώς πιο οργανωμένος σε όλους τους τομείς και έχει υψηλούς στόχους, θέλει να μην έχει απώλειες έδρας… ενώ για το κυριακάτικο ματς και οι επιλογές είναι περισσότερες.
Η ομάδα διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ο χρόνος είναι σύμμαχος του Ολυμπιακού στη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου, ικανού να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Μέσα σε διάστημα δυόμισι μηνών η τεχνική ηγεσία κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική, τη στιγμή που άλλαξε όλο σχεδόν το ρόστερ με την απόκτηση 20 καινούργιων ποδοσφαιριστών.
Τα πρώτα δείγματα γραφής ήταν θετικά για τον Ολυμπιακό, αν και υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Την Κυριακή ετοιμοπόλεμος είναι ο Πάβελ Μάγερνικ, που ξεπέρασε το πρόβλημά του και μαζί με τον Ιράλα είναι δίδυμο που δεν επιτρέπει πίεση στην άμυνα, ενώ ο.κ. είναι και ο Θοδωρής Πακάλτσης. Από την άλλη ο Αλεν Ραγκουέλ ξεκίνησε προπονήσεις, όμως δεν είναι βέβαιο αν θα προλάβει το μεθαυριανό ματς, όπως και ο Σκαρτσίλας που υπεβλήθη σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.

Ανακοίνωση των Austrian Boys
Σε ανακοίνωση των Austrian Boys γίνεται γνωστό ότι σήμερα Παρασκευή και ώρα 21:00 το Δ.Σ των Austrian Boys έχει προγραμματίσει γενική συνέλευση για σοβαρά λειτουργικά θέματα που έχουν προκύψει. Απαιτούμε απαρτία από τα μέλη του club, ώστε να υπάρξουν σωστές αποφάσεις που θα αντιπροσωπεύουν το σύνολο των μελών.
Τη Κυριακή η ομαδάρα μας παίζει ένα ακόμη παιχνίδι με τον Ιωνικό στο αφιλόξενο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ή αλλιώς Βατικανό της πόλης μας, ελπίζουμε τα έργα στο ΕΑΚ να συνεχιστούνε με γοργούς ρυθμούς και το επόμενο ματς έδρας να δοθεί στο σπίτι μας και τα οπαδικά – ομαδικά πάρτι να γίνονται κατ’ οίκον. Τη Κυριακή όμως καλούμαστε να κοκκινίσουμε το ΠΑΝΘ/ΛΙΚΟ, να το ζεστάνουμε με τις φωνές μας όσο κανείς άλλος με τους τρόπους που ξέρουμε και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τους 3 βαθμούς που θα κερδίσουνε οι παιχταράδες μας.
ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ.

Ναυλώνει τσάρτερ
για τη Ρόδο η ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Διαγόρα στη Ρόδο έχει ναυλώσει τσάρτερ, το οποίο θα αναχωρήσει το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 4 μ.μ. από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και θα επιστρέψει μετά τη λήξη του αγώνα, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στην Αγχίαλο.

Επειδή ο διαθέσιμος αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν εγκαίρως για κράτηση θέσης με τους Συνδέσμους Austrian Boys, Ιωλκού με Μαγνήτων 6944 580685 και ΣΦΕΟΒ, Άλλη Μεριά, τηλ: 6974 033394, 6947 155003, καθώς και με τα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, τηλ: 24210 34507 και 34509.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου