ΤΟΠΙΚΑ

Μεταξύ σφύρας και άκμονος

μεταξύ-σφύρας-και-άκμονος-851206

Επάνω: Πω πω τους κατέβασαν τα μούτρα στην Κύπρο…

Μάλλον ο Τεν (σ)Κατέ τα… (σ)κάτωσε στην Κύπρο. Το χειρότερο είναι ότι ο πολυπράγμων προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωνε ότι γνωρίζει τα λάθη του Ολυμπιακού και πάει στην Κύπρο για να κερδίσει. Ασφαλώς η ήττα του Παναθηναϊκού είναι πιο βαριά απ΄ την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, γιατί μετουσιώνει σε ποδοσφαιρική πραγματικότητα το δις εξαμαρτείν.

Τελικά το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοκρατικό άθλημα του πλανήτη. Το μαγαζάκι της Ανόρθωσης μπορεί να συντρίψει τον πολυμετοχικό των Ελλήνων μαουνιέρηδων. Τελικά στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική όποιος κελαηδάει νωρίς, μετανιώνει που δεν είχε καταπιεί τη γλώσσα του εγκαίρως.

Σ΄ αυτό τον κόσμο πρέπει να έχεις αυτογνωσία. Να γνωρίζεις σε ποιο γκρουπ δυναμικότητας ανήκεις, σε ποια ομάδα συμφερόντων, σε ποια κοινωνική τάξη. Θα το πω πιο απλά για τους πικραμένους φίλους βάζελους. Καλύτερα να κερδίζεις τους αλιείς της Δανιμαρκίας, παρά να χάνεις από τους κουμπάρους στη Μεγαλόνησο. Επιπλέον, ακόμα χειρότερα να νομίζεις ότι έγινες ισχυρός μέσα σε δυο μήνες.

Δεν προκήρυξε χθες εκλογές ο Καραμανλής. Το πήρε απόφαση ότι θα προχωρήσει. Τον Τατούλη τον ρώτησε;

Με μια 24ωρη απεργία δεν μας καταλαβαίνουν. Άμα δεν πάθουν στερητικό σύνδρομο πολίτες και πολιτικοί, τίποτα δεν πρόκειται να κερδίσει ο κλάδος. Γι’ αυτό σας λέω, για αρχή χρειάζεται μια εβδομαδιαία, ώστε να μπουν όλοι μέσα απ΄ τους λογαριασμούς των τηλεφώνων και μετά το ξανασυζητάμε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου