ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυση Μπέου κατά του Γραμματέα ΠΑΣΟΚ

μήνυση-μπέου-κατά-του-γραμματέα-πασοκ-851206

Μήνυση και αγωγή κατά του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία Γιώργου Φώτη κατέθεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από την ανακοίνωση που είχε εκδόσει ο Συντονιστής του ΠΑΣΟΚ και στην οποία καταφέρονταν εναντίον του αθλητικού παράγοντα.
Με την αγωγή διεκδικείται από το Συντονιστή του ΠΑΣΟΚ το ποσό των 80.000 ευρώ.
Ο Γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας χθες τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αχιλ. Μπέος, τόνισε ότι “ο κ. Μπέος εισάγει νέα ήθη” και ζήτησε να πάρουν όλοι οι τοπικοί φορείς δημόσια θέση, αποδοκιμάζοντας την ενέργειά του.
Με γραπτή δήλωσή του αποδοκιμάζει το γεγονός ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης που μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Η αγωγή κατά του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας από τη στιγμή που αφορά πολιτική του δραστηριότητα δημιουργεί νέα ήθη που όχι μόνο δεν τα αποδέχομαι, αλλά και τα καταδικάζω. Η παρέμβασή μου δεν γίνεται μόνο γιατί πρόκειται για το γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ. Γίνεται γιατί η ελευθερία της πολιτικής έκφρασης είναι κατοχυρωμένη και συνταγματικά στη δημοκρατία μας και θα πρέπει να θεωρείται αδιαμφισβήτητη. Ενημέρωσα το Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση για το θέμα καθώς η σοβαρότητά του ξεπερνά την τοπική κλίμακα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική και η σχετική αγωγή θα αποσυρθεί σύντομα.»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου