ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλία της Dr Μαρίζας Χατζησταματίου

ομιλία-της-dr-μαρίζας-χατζησταματίου-261499

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Τοπικό Τμήμα Βόλου διοργανώνει την ομιλία της Dr Μαρίζας Χατζησταματίου, Ψυχολόγου MSc, PhD με θέμα «Εθισμός στο διαδίκτυο : Συμβουλές και τρόποι αντιμετώπισης», που θα γίνει σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 6:30 μμ. στην Εστία του «Σπίτι της Οδηγού» Ι. Καρτάλη 26.

Θα ακολουθήσει συζήτηση. Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον και συνιστάται στους γονείς και στα παιδιά να παρακολουθήσουν την ομιλία και να συμμετάσχουν στη συζήτηση, που θα ακολουθήσει.

H Δρ. Μαρίζα Χατζησταματίου σπούδασε Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης (M.Sc.) στην Εργασιακή και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία.

Εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή (PhD) στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2005 ασκεί ιδιωτικά το επάγγελμα του Ψυχολόγου στο Βόλο και αντιμετωπίζει μια σειρά κλινικών περιπτώσεων, όπως αγχώδεις διαταραχές (κρίσεις πανικού, γενικευμένη αγχώδης, φοβίες), συναισθηματικές διαταραχές (κατάθλιψη, επιλόχεια κατάθλιψη και πένθος) και διαταραχές πρόσληψης τροφής.

Επίσης, παρέχει συμβουλευτική σε ζευγάρια, γονείς, εφήβους και παιδιά με προβλήματα οικογενειακά, συναισθηματικά και συμπεριφοράς. Είναι μέλος της Ελληνικής, Βρετανικής και Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου κατά τα έτη 2005-2010. Είναι παντρεμένη με τον Νευρολόγο Νικόλα Παπαγεωργίου και είναι μητέρα δύο παιδιών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου