ΤΟΠΙΚΑ

Μιχάλης Μιτζικός: Θέτουμε όρια και τα υποστηρίζουμε σταθερά και αταλάντευτα ως το τέλος

μιχάλης-μιτζικός-θέτουμε-όρια-και-τα-υ-266725

Υπέρ του δημοκρατικού μετώπου κατά των φαινομένων που υποβαθμίζουν και ευτελίζουν την πολιτική ζωή της πόλης και απομακρύνουν την συζήτηση από τα θέματα ουσιαστικής σημασίας, τάχθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Βόλου», υποψήφιος Δήμαρχος, Μιχάλης Μιτζικός. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Μιτζικός ξεκαθάρισε πως ο ίδιος, ως επικεφαλής της παράταξης, έχει θέσει σαφή και αταλάντευτα όρια σχετικά με το πώς θα κινηθεί σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, δηλώνοντας βέβαιος για την εκλογική νίκη του συνδυασμού «Δύναμη Βόλου».

Ο κ. Μιχάλης Μιτζικός, υπογράμμισε πως η «Δύναμη Βόλου» όχι μόνο είναι παρούσα στις πολιτικές εξελίξεις στην πόλη, αλλά αποτελεί και έναν από τους βασικούς συντελεστές του δημοκρατικού μετώπου.

«Από την αρχή της προεκλογικής μου εκστρατείας, διασαφήνισα ότι θα κινηθώ στα όρια της ευπρέπειας, του ήθους και του πολιτισμού που πρέπει να αρμόζει στην πόλη μας. Οχι μόνο δεν αποδέχομαι την φρασεολογία που χρησιμοποιείται, αλλά καταδικάζω κάθε φρασεολογία που αντίκειται προς αυτές τις Αρχές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιτζικός, για να συμπληρώσει λίγο μετά πως «η συγκεκριμένη φρασεολογία περί «κοπρόσκυλων», «λαμόγιων» κλπ, είναι αντίθετη προς εμένα. Βεβαίως την καταδικάζω και δεν την αποδέχομαι είτε προέρχεται από τον κ. Μπέο είτε από οποιονδήποτε άλλο. Το δημοκρατικό μέτωπο στην πόλη μας, είναι δεδομένο απέναντι σε όλα τα φαινόμενα».

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασιών στο β’ γύρο των εκλογών του Μαΐου. Αφού ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει το παραμικρό ζήτημα συνεργασίας με την παράταξη του κ. Μπέου, τόνισε πως η παράταξη «Δύναμη Βόλου» εκπροσωπεί την ευρύτερη δημοκρατική κεντροδεξιά παράταξη, αλλά και όλες τις δυνάμεις της πόλης που έχουν σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιτζικός «τα όρια πιστεύω είναι ευδιάκριτα σε όλους για το τι εκπροσωπεί η παράταξή μας. Υπάρχουν όρια και προς τα δεξιά και προς τα αριστερά και αυτό είναι δεδομένο. Τα όρια θα κρατηθούν μέχρι τέλους και δε θα διαλυθούν, ούτε θα μετακινηθούν για να εξυπηρετήσουν κάποια προεκλογική σκοπιμότητα».

Οσον αφορά στη στήριξη που έλαβε από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μιχάλης Μιτζικός είπε πως η κυβερνώσα παράταξη στηρίζει το δικό του αγώνα για το δήμο του Βόλου.

Ο ίδιος, επίσης, κράτησε σαφείς αποστάσεις από τα τεκταινόμενα στην παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, λέγοντας πως «θεσμικά και τυπικά δεν μπορώ να λάβω μέρος σε όσα συμβαίνουν, καθώς δεν είμαι εκλεγμένος. Θα ήταν άτοπο να λάβω επισήμως μία θέση αφού δεν είμαι μέλος του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου