ΤΟΠΙΚΑ

Σεμινάριο με έσοδα για το Παντοπωλείο

σεμινάριο-με-έσοδα-για-το-παντοπωλείο-270507

Διήμερο σεμινάριο με τον Ιωάννη Αναστασίου, Ph.D θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου 09:30 – 18:30 και την Κυριακή 30 Μαρτίου 10:00 – 18:30 στον Πολυχώρο Φουντούλη, Αντωνοπούλου 17, Βόλος και τα έσοδα θα διατεθούν για το κοινωνικό παντοπωλείο Βόλου.

Ο κ. Ιωάννης Αναστασίου, Ph.D., σπούδασε Φυσική (Θεσσαλονίκη), Πυρηνική Μηχανική (Καναδάς, ΗΠΑ) Στρατηγική Επιχειρήσεων (Γαλλία). Εργάστηκε στο Παρίσι στην πυρηνο-ηλεκτρική βιομηχανία και κατόπιν ως σύμβουλος επιχειρήσεων και πολιτικών φορέων σε θέματα υψηλών τεχνολογιών. Τα τελευταία 10 χρόνια του στο εξωτερικό εργάσθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε θέματα Στρατηγικής και Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ερευνας. Ανήσυχος ως επιστήμονας μπροστά στις αδυναμίες των ίδιων των επιστημών πάνω στις πιο καυτές αναζητήσεις της αλήθειας για την φύση και τον άνθρωπο, μελέτησε σε βάθος επί δεκαετίες πολλαπλές καινοτόμες πηγές και φιλοσοφικά ρεύματα για να διαπιστώσει πώς συνδέονται τα διάφορα επίπεδα γνώσεων.

Η φιλοδοξία της συνάντησης είναι να γίνει ξεκάθαρη η ενότητα – αλληλεξάρτηση όλων των διαστάσεων του ανθρώπου (πνευματική, νοητική, ενεργειακή, ψυχολογική, σωματική), και να δημιουργηθεί μέσα μας η βεβαιότητα πως το να βρούμε την έξοδο από τις όποιες κρίσεις μας εξαρτάται από εμάς τους ίδιους. Θα προταθούν απλοί τρόποι εφαρμογής για να επανακτήσουμε άμεσα τις ισορροπίες μας. Θα αλλάξει το βλέμμα μας για την ζωή, και άρα την συνειδητότητά μας.

Συμμετοχή: 50 ευρώ κάτω των 30 ετών, άνεργοι, άλλοι με ιδιαίτερες οικονομικές δυσκολίες, 30 ευρώ. Πληροφορίες – εγγραφές στα τηλέφωνα 6946831135 και 24280 94743.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου