ΤΟΠΙΚΑ

Θέλει 1η επίσημη επιτυχία

θέλει-1η-επίσημη-επιτυχία-851206

Μόνο τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στον αγώνα της Δευτέρας “βλέπει” πλέον ο Ολυμπιακός, που γύρισε σελίδα ξεχνώντας τον αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου, που στοίχισε και ηθικά και οικονομικά!!!
Τη Δευτέρα στις 6.30 μ.μ. ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό την Αναγέννηση Καρδίτσας για τη 2η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής και θέλει την 1η νίκη και την 1η επίσημη επιτυχία…
Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ισοπαλία 0-0 στο ξεκίνημα στην Κατερίνη με τον Πιερικό και τώρα, μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, έχει ως στόχο την πρώτη νίκη μαζί με καλή εμφάνιση, για να δείξει ότι ο φετινός ρόλος της ομάδας θα είναι πρωταγωνιστικός…
Κάπως έτσι αλλά χειρότερα είναι η Καρδίτσα, που έχασε το πρώτο ματς στην έδρα της από τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ χθες αποκλείσθηκε κι αυτή στο Κύπελλο από τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη.
Ο προπονητής Γιόζεφ Μπουμπένκο, που στο ματς Κυπέλλου στο Αγρίνιο άλλαξε την ενδεκάδα, χρησιμοποιώντας κάποιους που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στα φιλικά, τώρα για την Δευτέρα δείχνει ότι θα στηριχτεί και πάλι στους πιο έτοιμους παίκτες, αυτούς δηλαδή που είχαν συμμετοχή στα περισσότερα φιλικά.
Ο Μπουμπένκο δεν έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του, όσον αφορά στη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα και θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση στο σημερινό δίτερμα.
Ο Σλοβάκος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει επιθετικό σχήμα και θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να πιέσουν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης την άμυνα της Αναγέννησης.
Για τον Ολυμπιακό υπάρχει σίγουρα η απουσία του Αλέν Ραγκουέλ, ο οποίος λόγω τραυματισμού στο πρώτο ματς (υπέστη θλάση) δεν θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Καθημερινά καλύπτουν το χαμένο έδαφος ο Θοδωρής Πακάλτσης και ο Άντερσον Ντε Μπάρος (Τούτσο), όμως θεωρείται δύσκολο να είναι στην αποστολή για το θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση.
Σημαντική αναμένεται η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο μεθαυριανό ντέρμπι, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση των οργανωμένων οπαδών των «ερυθρολεύκων». Στο Πανθεσσαλικό αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι της Αναγέννησης, οι οποίοι θα έρθουν από την Καρδίτσα για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Βάιου Καραγιάννη.
Η αξιοποίηση του παράγοντα έδρα από τη Δευτέρα είναι επιτακτική ανάγκη για τον Ολυμπιακό, εάν θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Τη Δευτέρα το ματς του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής κόντρα στην ΑΣΑ θα αρχίσει στις 6.30 μ.μ. και διαιτητής κληρώθηκε ο Αλέκος Δημητρόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών, που θα σφυρίξει για πρώτη του φορά στο Βόλο.

Μέτρα για τον κόσμο
Επειδή τη Δευτέρα θα υπάρχει και κόσμος από την Καρδίτσα, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας αποφάσισε ότι οι φίλαθλοι του Βόλου θα καταλάβουν τις κερκίδες που αντιστοιχούν στις θύρες 1 έως και 26, 47 έως και 56 του Σταδίου, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας Π.Α.Ε. Αναγέννηση Καρδίτσας θα καταλάβουν τις θέσεις στις κερκίδες που αντιστοιχούν στις θύρες 31 έως και 34, καθώς και από 38 έως 42 του Σταδίου. Οι κερκίδες των θυρών 27 έως και 30, καθώς και 43 έως και 46 θα παραμείνουν κενές για τη δημιουργία ζωνών ασφαλείας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου