ΤΟΠΙΚΑ

Βλέπει… μόνο “Αναγέννηση”

βλέπει-μόνο-αναγέννηση-851206

Μόνο την Αναγέννηση και τον αγώνα της Δευτέρας “βλέπει” πλέον ο Ολυμπιακός, που γυρίζει σελίδα ξεχνώντας τον προχθεσινό αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου, που στοίχισε και ηθικά και οικονομικά!!!
Ο Ολυμπιακός έχασε το ματς στο Αγρίνιο στη διαδικασία των πέναλτι και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα και στον αγώνα που ακολουθεί τη Δευτέρα στις 6.30 μ.μ., όταν και θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό την Αναγέννηση Καρδίτσας για τη 2η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής.
Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ισοπαλία 0-0 στο ξεκίνημα στην Κατερίνη με τον Πιερικό και τώρα, μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, έχει ως στόχο την πρώτη νίκη μαζί με καλή εμφάνιση, για να δείξει ότι ο φετινός ρόλος της ομάδας θα είναι πρωταγωνιστικός…
Κάπως έτσι αλλά χειρότερα είναι η Καρδίτσα, που έχασε το πρώτο ματς στην έδρα της από τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ χθες αποκλείσθηκε κι αυτή στο Κύπελλο από τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη.
Ο προπονητής Γιόζεφ Μπουμπένκο, που στο ματς κυπέλλου στο Αγρίνιο άλλαξε την ενδεκάδα, χρησιμοποιώντας κάποιους που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στα φιλικά, τώρα για την Δευτέρα δείχνει ότι θα στηριχτεί και πάλι στους πιο έτοιμους παίκτες, αυτούς δηλαδή που είχαν συμμετοχή στα περισσότερα φιλικά.
Ετσι σε σχέση με την Τετάρτη θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα της 11άδας Γουσούλης Ιράλα, Ράμι, ενώ τη θέση του Ραγκουέλ που τραυματίσθηκε στην Κατερίνη, πιθανόν θα καλύψει ο Γεροντίδης.

Τη Δευτέρα το ματς του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής κόντρα στην ΑΣΑ θα αρχίσει στις 6.30 μ.μ. και διαιτητής κληρώθηκε ο Αλέκος Δημητρόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών, που θα σφυρίξει για πρώτη του φορά στο Βόλο.

Μέτρα για τον άοσμο
Επειδή τη Δευτέρα θα υπάρχει και κόσμος από την Καρδίτσα, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας αποφάσισε ότι οι φίλαθλοι του Βόλου θα καταλάβουν τις κερκίδες που αντιστοιχούν στις θύρες 1 έως και 26, 47 έως και 56 του Σταδίου, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας Π.Α.Ε. Αναγέννηση Καρδίτσας, θα καταλάβουν τις θέσεις στις κερκίδες που αντιστοιχούν στις θύρες 31 έως και 34, καθώς και από 38 έως 42 του Σταδίου κερκίδες των θυρών 27 έως και 30, καθώς και 43 έως και 46 θα παραμείνουν κενές για τη δημιουργία ζωνών ασφαλείας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου