ΤΟΠΙΚΑ

Και τον Β. Σιγάλα απέκτησε ο Κένταυρος, που ξεκινά αισιόδοξα το πρωτάθλημα

και-τον-β-σιγάλα-απέκτησε-ο-κένταυρος-851206

Κάνοντας μια ακόμη μεταγραφή και με αρκετή αισιοδοξία ξεκινά τη νέα χρονιά ο Κένταυρος, που με προπονητή το Νίκο Τσεκούρα το Σάββατο ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος, παίζοντας στο Σέσκλο με την Ακρόπολη… ενώ την ίδια μέρα γίνεται και η έναρξη των ακαδημιών… Κλείνοντας την μεταγραφική περίοδο ο Κένταυρος απέκτησε και τον 24χρονο αμυντικό Βασίλη Σιγάλα, που έχει αγωνισθεί σε Α.Π.Ο.Β., Ολυμπιακό Β. και Τρίκαλα, ενώ πριν από 25 μέρες είχε ξεκινήσει προπονήσεις με το Θησέα, αλλά δεν συμφώνησε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ο Κένταυρος με αυτήν την τελευταία προσθήκη δείχνει πιο δυνατός, θέλοντας ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού έχει ήδη τεθεί εκτός κυπέλλου, χάνοντας από τον Πύρασο.
Άλλωστε ο Κένταυρος ξεκινά τη νέα χρονιά, έχοντας εκτός από νέο προπονητή και νέο πρόεδρο τον Γ. Τόρη και αρκετά νέα πρόσωπα, αφού πραγματοποίησε σημαντικές μεταγραφές, αποκτώντας τον Χαράλαμπο Κουλάκογλου από τον Ιάσονα Διμηνίου (δόθηκε Ε. Λάϊος), τον Θεολόγο Ναλμπάντη, που την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στον Αστέρα Ριζομύλου. Ακόμα αποκτήθηκαν οι Βασίλης Ρομποτός, Αλέξης Οικονόμου, Γιάννης Γκίνης και Φώτης Αγραφιώτης από τον Μαγνησιακό, ο Γιώργος Πασπαλάρης από τον Θησέα, ο τερματοφύλακας Λεονάρδος Κονδύλης από τον Αστέρα, ο Νίκος Μωραΐτης από τον Παναγροτικό, ο Ορέστης Παναγιώτου και Βαγγέλης Καρράς από τον Κεραυνό Σαμπάναγα, ο Γιάννης Βαφίδης από τον Καμπανιακό, ο Μπάμπης Ντάγκας από τη Θύελλα Ιωαννίνων και ο Παναγιώτης Σκανδάμης που αγωνιζόταν στην Αργυρούπολη.

20/9 ξεκινά η Ακαδημία
Ακαδημία ποδοσφαίρου δημιούργησε ο Κένταυρος, στην οποία υπεύθυνος προπονητής είναι ο Παντελής Βαρβέκης και η επίσημη έναρξή της, που αναβλήθηκε το περασμένο Σάββατο (λόγω του αγώνα του πρωταθλήματος Νέων Ολυμπιακού Β.-Πιερικού) θα γίνει τελικά στις 20 Σεπτέμβρη. Όσοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους (που να έχουν γεννηθεί από το 1994 έως το 2000) στο σύλλογο, μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα: 6978007023 (Παντελής Βαρβέκης), 6979002709 (Νίκος Τσεκούρας), 6936903566 (Στέφανος Σακαβάλας). Ο αγιασμός στην Ακαδημία του Κενταύρου θα γίνει στις 20/9 στο στάδιο της Νεάπολης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου