ΤΟΠΙΚΑ

Λιθουανό διεθνή κυνηγό πήρε η ΝΙΚΗ

λιθουανό-διεθνή-κυνηγό-πήρε-η-νικη-851206

Παρακολούθησε το παιχνίδι στα Γιαννιτσά, διέγνωσε όπως και όλοι, που βρέθηκαν στο γήπεδο, ότι η ομάδα παρουσιάζει πρόβλημα στο γκολ και χθες κινήθηκε «αστραπιαία» και ενέταξε στο δυναμικό της ομάδας ακόμη έναν επιθετικό. Ο Στράτος Γιδόπουλος ήρθε χθες σε συμφωνία με τον Λιθουανό πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Νερίτζιους Αστράουσκας, που χθες υπέγραψε και σήμερα το βράδυ έρχεται στη Νέα Ιωνία για να ενταχθεί στο συγκρότημα του Λεωνίδα Γαρδικιώτη.
Ο Αστράουσκας είναι γεννημένος στις 18 Οκτωβρίου του 1980 και το 2005 φόρεσε και τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Λιθουανίας. Το 2002 αγωνίστηκε στην Sakalas Siauliai, καταγράφοντας 14 συμμετοχές με τέσσερα γκολ, το 2003 φόρεσε την φανέλα της Sviesa Vilnius και έπαιξε σε 26 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 12 γκολ, ένα χρόνο μετά ήταν στην πρώτη κατηγορία της Λιθουανίας και στην FK Vilnius με 25 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ στην ίδια ομάδα την επόμενη σεζόν, αγωνίστηκε σε 32 ματς και βρήκε 14 φορές τον δρόμο προς τα δίκτυα.
Το 2006 τον βρίσκει στην πρώτη κατηγορία της Λετονίας και την Liepajas Metalurgs, όπου πήρε μέρος σε 12 αγώνες και πέτυχε τρία τέρματα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο Κυπριακό πρωτάθλημα με την ομάδα της Αγίας Νάπας, όπου σε δώδεκα αναμετρήσεις σκόραρε έξι φορές.

Χάλασε του Δριστέλλα
Δεν μπόρεσε τελικά ο Νίκος Δριστέλλας να ντυθεί στα κυανόλευκα. Ο ποδοσφαιριστής μίλησε με τους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά δεν κατάφερε να ρυθμίσει κάποιες υποχρεώσεις του στην Αθήνα για να έρθει στη Νέα Ιωνία και να αγωνιστεί στη Νίκη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου