ΤΟΠΙΚΑ

Νέο ξεκίνημα για Σκοτινιώτη – Παπατόλια

νέο-ξεκίνημα-για-σκοτινιώτη-παπατόλ-285032

Θα παρουσιαστεί το όνομα και η διακήρυξη αρχών της ενιαίας παράταξης σήμερα στις 8 το βράδυ στο «Αχίλλειο»

Το ξεκίνημα της ενιαίας δημοτικής παράταξης για το Βόλο και την προοπτική του, που κατέρχεται στις εκλογές του Μαΐου με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πάνο Σκοτινιώτη, πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 1η Απριλίου, στις 8 το βράδυ, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο «Αχίλλειον». Η νέα παράταξη συγκροτείται, όπως είναι γνωστό, από τη συνένωση της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» με επικεφαλής τον Π. Σκοτινιώτη και της “Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Πολιτών” με επικεφαλής τον Απ. Παπατόλια.

«Τέρμα τα ψέματα», τονίζεται χαρακτηριστικά σε κοινή ανακοίνωση των δυο παρατάξεων. «Την Τρίτη 1η Απριλίου, στις 8.00 μ.μ., στο «Αχίλλειον», ξεκινάμε τη νέα πορεία, με την εκδήλωση για τη συγκρότηση μιας μεγάλης, ενιαίας δημοτικής παράταξης που θα είναι ανοιχτή σε όλες τις δημιουργικές και αναγεννητικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας. Πάμε μαζί, για να πάμε το Βόλο μπροστά, με μια επιλογή ευθύνης».

Οι κ.κ. Σκοτινιώτης και Παπατόλιας καλούν όλους τους συμπολίτες στη σημερινή εκδήλωση, κατά την οποία θα παρουσιαστεί το όνομα και η διακήρυξη αρχών της ενιαίας παράταξης. Υπενθυμίζεται ότι σε κοινή συνέντευξη Τύπου, στις 19 Μαρτίου, όταν και ανακοίνωσαν την απόφασή τους να προχωρήσουν στη συγκρότηση ευρείας δημοτικής συμμαχίας, είχαν επισημάνει μεταξύ άλλων ότι φιλοδοξία τους είναι να δημιουργηθεί μία μεγάλη παράταξη με σαφές μεταρρυθμιστικό πλαίσιο. Μια νέα αυτοδιοικητική παράταξη, που θα εκφράζει τις προσδοκίες της κοινωνίας.

Οπως συγκεκριμένα είχε τονιστεί, η νέα παράταξη δεν θα αποτελέσει απλώς το άθροισμα των δύο παρατάξεων, αλλά μια ευρύτατη δημοτική συμμαχία στην οποία έχουν θέση όλες οι δημιουργικές και αναγεννητικές δυνάμεις της μείζονος πόλης μας, χωρίς αποκλεισμούς. Μια συμμαχία που θα διασφαλίσει ότι ο Βόλος θα συνεχίσει να είναι μια πόλη δημοκρατική, ανοιχτή και δημιουργική, μια πόλη της αλληλεγγύης και του κοινωνικού ριζοσπαστισμού, πόλη του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου