ΤΟΠΙΚΑ

Φινάλε για τους «Blood Brothers»

φινάλε-για-τους-blood-brothers-851206

Η τελευταία παράσταση του μιούζικαλ «Δεσμοί Αίματος» – (Blood Brothers) δόθηκε την περασμένη Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στο Ρέμα Χαλανδρίου. Όρθιοι εξακόσιοι περίπου θεατές χειροκρότησαν θερμά όλους τους συντελεστές του έργου. Μεταξύ τους ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, θεατρικός κριτικός στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και ο Σπύρος Παγιατάκης, θεατρικός κριτικός της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ». Κατά τη διάρκεια της παράστασης, πολλές φορές οι θεατές διέκοψαν με παρατεταμένα χειροκροτήματα τη ροή της. Η συγκινησιακή φόρτιση των ηθοποιών ήταν παρά πολύ μεγάλη γιατί όπως λέγεται, στο θέατρο, η τελευταία παράσταση ισοδυναμεί με ένα «μικρό θάνατο».
Το έργο πραγματοποίησε 42 παραστάσεις στα σημαντικότερα φεστιβάλ της χώρας, ταξιδεύοντας από τη μια άκρη της στην άλλη, προβάλλοντας έτσι τη δουλειά του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου και γενικότερα την αξία των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων που πιστά στο στόχο του πάντα επενδύουν στην ποιότητα και στην αναβάθμιση της θεατρικής τέχνης.
Ιδιαίτερα σημαντική στην επιτυχία της παράστασης ήταν η συνεισφορά του προέδρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου, κ. Αντώνη Καφρίτσα και όλων των μελών του Δ.Σ. που πίστεψαν στο συγκεκριμένο εγχείρημα και στην παρουσίαση μιας διαφορετικής θεατρικής πρότασης, από αυτές που συνήθως παρακολουθούμε κάθε καλοκαίρι. Όλοι οι συντελεστές της παράστασης και ιδιαίτερα ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου κ. Σπύρος Μαβίδης, αισθάνονται την ανάγκη «να ευχαριστήσουν από καρδιάς, τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου, το Διοικητικό και Τεχνικό Προσωπικό αλλά και όλους εκείνους που στήριξαν την προσπάθειά τους» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι το έργο παρουσιάστηκε σε μετάφραση – διασκευή: Δημήτρη Αποστόλου – Κώστα Σπυρόπουλου, σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου, σκηνικά – κοστούμια: Γιώργου Ασημακόπουλου, μουσική: Willy Russel, ενορχήστρωση: Διονύση Τσακνή, απόδοση στίχων Λίνας Δημοπούλου, χορογραφίες Εβελίνας Παπούλια και φωτισμούς Αλέκου Αναστασίου.
Τους ρόλους ερμήνευσαν οι ηθοποιοί: Κώστας Σπυρόπουλος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Διονύσης Τσακνής, Αργύρης Αγγέλου, Ελένη Κρίτα, Μαρίνα Ασλάνογλου, Λευτέρης Λαμπράκης, Φιόνα Τζαβάρα Δημήτρης Γεωργαλάς, Δημήτρης Τσέλιος, Βάγια Καλαντζή, Αποστόλης Ψυχράμης, Ειρήνη Ψυχράμη, Βαγγέλης Κρανιώτης, Σύνθια Μπατσή. Στο πιάνο ο Ανδρέας Τσιρούλης, στην κιθάρα ο Αποστόλης Ψυχράμης, στο Σαξόφωνο η Βάγια Καλαντζή και στην Κορνέτα ο Δημήτρης Τσέλιος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου