ΤΟΠΙΚΑ

Ηττες με χρήσιμα συμπεράσματα

ηττες-με-χρήσιμα-συμπεράσματα-851206

Ηττες με πολλά χρήσιμα συμπεράσματα και που φυσικά δεν πείραξαν κανένα στην παρούσα φάση, υπέστησαν οι δυο εκπρόσωποι της Μαγνησίας στη Γ’ Εθνική μπάσκετ, σε φιλικά που έδωσαν το σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα. Η Νίκη στο τουρνουά που διοργάνωσε στη Νέα Ιωνία έχασε από Ικάρους Σερρών και Πορφύρα, ενώ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Φοίνικα Λάρισας.

Ικανοποίηση παρά τις ήττες στη Νέα Ιωνία
Ευχαριστημένος από την γενικότερη παρουσία των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο έμεινε ο Γιώργος Βλιώρας, παρά το γεγονός ότι η Νίκη γνώρισε δύο ήττες στα ισάριθμα φιλικά που έδωσε. Οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν το τουρνουά που διοργάνωσαν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με δύο ήττες από τους Ικάρους Σερρών με 79-73 και από τον Πορφύρα με 71-61. Τα τελικά αποτελέσματα όμως στην παρούσα φάση δεν απασχολούν την τεχνική ηγεσία, που πειραματίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή της και έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές. Ο Γιώργος Βλιώρας κατέληξε σε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση όλων των παικτών του σε ατομικό επίπεδο, αλλά και όσον αφορά στην λειτουργία της ομάδας.
Την Παρασκευή η Νίκη θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου θα δώσει τρία φιλικά και συγκεκριμένα με τους Πορφύρα, Ζωγράφου και την ομάδα του Βολιώτη Παναγιώτη Τσώλη, Ιεράπετρα.

Ηττα από τον Φοίνικα για Ολυμπιακό
Το τεστ με τον Φοίνικα Λάρισας δεν ήταν επιτυχημένο για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν άσχημη εμφάνιση και γνώρισαν την ήττα από τους Λαρισαίους στο ΕΑΚ. Η ομάδα του Φώνη Μαυρομιχάλη έχασε με αρκετή διαφορά και συγκεκριμένα με 56-79, δίκαιο αποτέλεσμα αν κρίνει κανείς από την εικόνα των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βολιώτης προπονητής δοκίμασε 16 παίκτες που είχε στον πάγκο του και αυτό που «κράτησε» στο τέλος είναι ότι η ομάδα του ναι μεν δείχνει θετικά στοιχεία και διάθεση, αλλά χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάτι που είναι φυσιολογικό στην παρούσα φάση προετοιμασίας. «Οι «σφαλιάρες» στα φιλικά παιχνίδια έρχονται για να σοβαρεύεις και να γίνεις καλύτερος στη συνέχεια», σχολίασε σχετικά ο Φώνης Μαυρομιχάλης.
Την Πέμπτη οι ερυθρόλευκοι θα μεταβούν στα Τρίκαλα για να αντιμετωπίσουν τον Αίολο σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, ενώ την Κυριακή θα αναμετρηθούν με τη Μεταμόρφωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου