ΤΟΠΙΚΑ

Για ιδανική πρεμιέρα στα Γιαννιτσά

για-ιδανική-πρεμιέρα-στα-γιαννιτσά-851206

Η νέα σεζόν ξεκινά φέτος για τη Νίκη με άλλα όνειρα, νέες φιλοδοξίες και σίγουρα διαφορετικά από την προηγούμενη χρονιά. Η ανανεωμένη κυανόλευκη ομάδα, έτσι όπως τη δημιούργησε ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Στράτος Γιδόπουλος και την «χτίζει» ο προπονητής Λεωνίδας Γαρδικιώτης, θα ξεκινήσει σήμερα (5μμ) το απόγευμα το μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής από τα Γιαννιτσά. Πρώτος αντίπαλος για το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας η τοπική Αναγέννηση, από την οποία η Νίκη θέλει να «κλέψει» τους τρεις βαθμούς.
Η αποστολή της καθόλου εύκολη. Μια πρεμιέρα κρύβει πάντα δυσκολίες, ωστόσο σίγουρα το άγχος είναι με την ομάδα που αρχίζει στην έδρα της και εκεί ποντάρουν προπονητικό τιμ και παίκτες για «αιφνιδιασμό»… Ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης προσπάθησε όλη την εβδομάδα να δουλέψει με τους παίκτες του πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν στο παιχνίδι, γνωρίζοντας τον αντίπαλο και τις αδυναμίες του και να ανεβάσει το ηθικό τους, ώστε να πιστέψουν ότι μπορούν να φύγουν από τα Γιαννιτσά με τη νίκη. Βέβαια και η ισοπαλία δεν θα είναι καθόλου άσχημο αποτέλεσμα για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι, όμως διακαής πόθος όλων στο κυανόλευκο συγκρότημα είναι η ομάδα να ξεκινήσει με το απόλυτο.

Με 4-5-1
Με διάταξη 4-5-1 θα παρατάξει όπως όλα δείχνουν την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης. Ο Μαουρίτσιο Νάνι θα υπερασπιστεί την εστία, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα βρίσκονται οι Κουτσογιάννης και Καριώτης, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και στο κεντρικό δίδυμο οι Σωτρίνης και Τσερέπι. Στη μεσαία γραμμή ανασταλτικό ρόλο θα έχουν οι Χατζηκωνσταντίνου και Μάγγος, ενώ στις δύο πλευρές θα βρίσκονται οι Μητράκας και Μπένγκουα. Ο Μωϋσίδης θα έχει δημιουργικό ρόλο πίσω από τον μοναδικό και μόνιμα προωθημένο Κανελλόπουλο. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Βούλγαρης.
Στόχος της Νίκης είναι να αναλάβει από τα πρώτα λεπτά τα ηνία της αναμέτρησης και να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Βέβαια πρωταρχικός στόχος είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην αντεπίθεση για κάποιο τέρμα.

Ανανεωμένη και η Αναγέννηση
Εντελώς ανανεωμένη ομάδα παρουσιάζει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Είκοσι παίκτες αποχώρησαν από το περσινό ρόστερ, ενώ δεκαεπτά ήρθαν. Στον πάγκο βρίσκεται ο Νίκος Μαβίδης που όπως και ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης ξεκίνησε από την αρχή το «χτίσιμο» της νέας ομάδας. Στα Γιαννιτσά θέλουν αναμφίβολα σήμερα πρεμιέρα με νίκη στην έδρα τους και θα προσπαθήσουν με κάθε μέσο να φτάσουν στους τρεις βαθμούς.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Δημοτικό Νέου Μυλοποτάμου
Ωρα: 17.00
Διαιτητής: Γ. Λιαχούδης (Θεσσαλονίκης)
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
23. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ 1. ΝΑΝΙ
44. ΓΙΣΓΑΚΗΣ 6. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ
3. ΑΡΝΙΔΗΣ 4. ΚΑΡΙΩΤΗΣ
5. ΚΑΛΦΑΣ 3. ΤΣΕΡΕΠΙ
6. Ν. ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ 5. ΣΩΤΡΙΝΗΣ
4. ΜΠΡΕΓΚΟΥ 11. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
7. ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ 18. ΜΑΓΓΟΣ
8. ΣΙΑΝΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 22. ΜΗΤΡΑΚΑΣ
10. ΠΕΡΕΪΡΑ 10. ΜΠΕΝΓΚΟΥΑ
12. ΚΑΡΑΚΑΣΟΓΛΟΥ 14. ΜΩΥΣΙΔΗΣ
9. ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΔΗΣ 9. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:
Ν. ΜΑΒΙΔΗΣ Λ. ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου