ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνημα της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης»

ξεκίνημα-της-παράταξης-επιλογή-ευθύ-288862

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις δημιουργικές και αναγεννητικές δυνάμεις του Βόλου

Από μαζική συμμετοχή, μεγάλη ευρύτητα σε πολιτική και κοινωνική εκπροσώπηση, αισιοδοξία και δυναμισμό, χαρακτηρίστηκε η πρώτη εκδήλωση της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βόλου και εκ νέου υποψήφιο κ.Πάνο Σκοτινιώτη, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1η Απριλίου στο «Αχίλλειον».

«Τα στοιχεία αυτά προδιαγράφουν ότι η νέα παράταξη θα αποτελέσει το πλειοψηφικό ρεύμα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Σκοτινιώτης και επανέλαβε ότι στην προσπάθεια αυτή έχουν θέση όλες οι δημιουργικές και αναγεννητικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας, με πρώτη απ’ όλους τη νέα γενιά. «Σήμερα λέμε ναι στην ενότητα και κάνουμε το πρώτο βήμα. Θα ακολουθήσουν και άλλα. Γιατί αυτό που δημιουργούμε σήμερα είναι η φύτρα του μέλλοντος. Και στο μέλλον έχουν θέση όλες οι δυνάμεις, τις οποίες καλούμε ανοιχτά σε μια συνάντηση ευθύνης», είπε.

Η παρουσία πρώην Δημάρχων από Δήμους που συνενώθηκαν στον «Καλλικρατικό» Δήμο Βόλου, αυτοδιοικητικών στελεχών απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, εκπροσώπων επιστημονικών και συνδικαλιστικών φορέων, ενεργών κινήσεων πολιτών απ’ όλες τις Δημοτικές Ενότητες, σηματοδότησε την επικύρωση από πλευράς τοπικής κοινωνίας της νέας προσπάθειας, δίνοντας δυναμική νίκης του συνδυασμού στις εκλογές του Μαΐου. «Εκατοντάδες συμπολίτες απάντησαν ξεκάθαρα στο διακύβευμα των επικείμενων εκλογών αναδεικνύοντας την «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» ως καταλύτη των εξελίξεων και δημιουργώντας κυριολεκτικά ένα νέο σκηνικό», υπογράμμισε ο κ. Σκοτινιώτης.

Οι κ.κ. Σκοτινιώτης και Παπατόλιας παρουσίασαν στην εκδήλωση το πολιτικό πλαίσιο της παράταξης τονίζοντας ότι ανοίγει μια νέα σελίδα στην πλούσια αυτοδιοικητική ιστορία του τόπου, η οποία διασφαλίζει ότι ο Βόλος θα συνεχίσει να είναι μια πόλη δημοκρατική, ανοιχτή και δημιουργική. Πόλη της κοινωνικής αλληλεγγύης, του ριζοσπαστισμού των ιδεών, του πολιτισμού και του αθλητισμού, των πολύμορφων κινήσεων ενεργών πολιτών.

Η νέα δημοτική παράταξη, όπως τονίστηκε, θα λειτουργήσει αναζωογονητικά για το Δήμο, ανοίγοντας το δρόμο σε νέες δυνάμεις και νέους ανθρώπους, αφού το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα κατέλθει στις εκλογές, θα συνδυάζει την εμπειρία με την φρεσκάδα. Ο κ. Σκοτινιώτης προανήγγειλε ότι η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» θα ανοίξει το επόμενο διάστημα όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης, μέσα από την παρουσίαση ενός τολμηρού και ριζοσπαστικού προγράμματος για την επόμενη κρίσιμη πενταετία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου