ΤΟΠΙΚΑ

Ετοιμάζουν την επιστροφή στο Παντελής Μαγουλάς

ετοιμάζουν-την-επιστροφή-στο-παντελή-851206

Με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Μεσσηνιακό, όπου θέτουν αποκλειστικό στόχο τη νίκη στην προσπάθεια παραμονής στην Β’ Εθνική, συνεχίζεται η προετοιμασία της κυανόλευκης ομάδας, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Την ώρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα προσπαθεί να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για ακόμη έναν τελικό, στο περιθώριο του αγωνιστικού τομέα, η ΠΑΕ Νίκη κάνει όλες τις απαραίτητες διεργασίες, ώστε η ομάδα να αποκτήσει ξανά την έδρα φόβητρο που διέθετε στο παρελθόν. Βλέποντας πώς τις τελευταίες σεζόν στο Πανθεσσαλικό η κυανόλευκη ομάδα χάνει συνεχώς βαθμούς, η διοίκηση σχεδιάζει την επιστροφή στο Παντελής Μαγουλάς, κάτι που βέβαια θα γίνει για το συμφέρον της ομάδας, αγωνιστικό και οικονομικό, αλλά συγκεντρώνει και αρκετές ενστάσεις από φιλάθλους, που μεταξύ τους «διχάζονται» για το ποιο γήπεδο πρέπει να αποτελεί την έδρα της Νίκης, αφού κάποιοι θεωρούν πισωγύρισμα την επιστροφή στην «κλούβα».
Σύμφωνα με την ΠΑΕ και το μεγαλομέτοχο της, Πέτρο Καϊμακάμη, «η φυσική έδρα της Νίκης ήταν και είναι το γήπεδο Παντελής Μαγουλάς». Μάλιστα πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής του γηπέδου με έξοδα της ΠΑΕ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες ο κ. Καϊμακάμης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Μαρίτση για να αποφασίσουν την έναρξη των εργασιών. Από όλα όσα αφήνει να διαρρεύσουν η διοίκηση, προκύπτει ότι τα σχέδια ανακατασκευής προβλέπουν νέα εξέδρα προς την πλευρά του βοηθητικού γηπέδου, ενώ κάτω από αυτή θα υπάρχουν γυμναστήριο και άλλοι βοηθητικοί χώροι. Θα διαμορφωθεί η σκεπαστή κερκίδα και θα δημιουργηθούν σύγχρονα δημοσιογραφικά θεωρεία. Η χωρητικότητα του γηπέδου θα φτάνει τις 5.000 και θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που θέτει η ΕΠΑΕ, προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της Νίκης στο πρωτάθλημα.
Το βάρος στην φυσική κατάσταση
Το βάρος στην φυσική κατάσταση ρίχνουν ο Σταύρος Διαμαντόπουλος και ο βοηθός του Παναγιώτης Κεραμίδας, ενώ από σήμερα η ομάδα θα αρχίσει να δουλεύει και τακτική ενόψει του δύσκολου Δευτεριάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Μεσσηνιακό. Το ηθικό των ποδοσφαιριστών είναι ανεβασμένο μετά το διπλό στον Εύοσμο και πιστεύουν ότι έχοντας και την συμπαράσταση των φιλάθλων τους θα καταφέρουν να πάρουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και αν τους βοηθήσουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Αρτσε και ο τραυματίας Γκάγκας, ενώ για πρώτη φορά στην διάθεση του τεχνικού τιμ τίθεται ο Βραζιλιάνος Καρβάλιο.
Ο Χ. Καρατζάς στο Πανθεσσαλικό
Ο Χ. Καρατζάς από τον σύνδεσμο Ευβοίας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής μεταξύ της Νίκης και του Μεσσηνιακού που θα γίνει την Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Ε. Ζαχαρόπουλος και Π. Τρύφων, αμφότεροι από τον σύνδεσμο Δράμας και 4ος ο Α. Δρυστέλλας από την Λάρισα.
Συλλυπητήριο της ΠΑΕ Νίκη
Η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Κώστα Χρόνη και στην οικογένεια του για τον χαμό του πατέρα του.
BLUE CLUB: «Ευχαριστούμε για την μεγάλη χαρά»
Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε όλο το τεχνικό τιμ και όλους τους ποδοσφαιριστές μας που μας έδωσαν μεγάλη χαρά. Η μάχη συνεχίζεται. Μπράβο στα μέλη του Blue Club που βρέθηκαν και στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξουν την ομάδα μας. Οι μόνοι ίσως που συνεχίζουν να στηρίζουν και να πιστεύουν στην ομάδα μας. Το Blue Club εκφράζει παράλληλα τα συλλυπητήρια του στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Χρόνη και στην οικογένεια του για τον θάνατο του πατέρα του».
Κάλεσμα των Blue Angels
Από τους Blue Angels λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Φίλοι και οπαδοί της αγαπημένης ομάδας μας. Ο αγώνας με τον Μεσσηνιακό είναι όλη η χρονιά. Ολοι πρέπει να βρεθούμε στο γήπεδο να φωνάξουμε και να στηρίξουμε την ομάδα, που έκανε το καθήκον της στον Εύοσμο. Ολοι λοιπόν στο Πανθεσσαλικό με κασκόλ και σημαίες και με μια φωνή να πάρουμε το ματς που τόσο το χρειαζόμαστε. Ολα τα μέλη των Blue Angels παρακαλούνται να βρίσκονται τη Δευτέρα 26/2 στις 16:00 έξω από το Πανθεσσαλικό για να πάμε όλοι μαζί στο γήπεδο με μια φωνή. Επίσης καλούνται όλα τα μέλη να βρίσκονται την Κυριακή 25/2 το απόγευμα στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Η ομάδα μπάσκετ μας χρειάζεται δίπλα της. Ολοι το παρών και στο μπάσκετ για να πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου