ΤΟΠΙΚΑ

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

η-αμερικη-περιφρουρει-τη-δικαιοσυνη-851206

Διαβάζω σε όλες σχεδόν τις χθεσινές εφημερίδες και μεταφέρω αυτούσια την είδηση:
«Ο αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κ. Μαρκ Λάγκον, ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη την επιβολή αυστηρότερων ποινών στους διακινητές ανθρώπων και ανθρώπινων οργάνων και σε όσους υποθάλπουν την εμπορία ανθρώπων……».

Εκ πρώτης όψεως το ενάρετο αυτής της ενέργειας θα εντυπωσίαζε όλους εκείνους που παρέμειναν ακόμη φίλοι και χειροκροτητές της Αμερικής, καθώς επίσης και πολλούς… εξωγήινους. Ουσιαστικά όμως αποτελεί το άκρον άωτον της αναίδειας, της αναισχυντίας, της προκλητικότητας, της προσβολής, της αγανάκτησης και άλλων συγγενών… «αρετών» τους, που βρήκαν για στόχο προστασίας τη Δικαιοσύνη, ενώ στην πραγματικότητα επιχειρούν να νομιμοποιήσουν το βιασμό που της κάνουν, ζητώντας μάλιστα και διεθνείς συνεργούς.
Παρέλειψε όμως ο ακριβοπληρωμένος ταξιδιώτης των ΗΠΑ να διευκρινίσει, αν ο όρος διακίνηση ανθρώπων συμπεριλαμβάνει την έννοια της δημιουργίας προσφύγων, καθώς και την εντολή αποστολής στρατευμάτων σε πολεμικές συγκρούσεις που προκαλούν χωρίς αποχρώντα λόγο, όπου πολλοί των οποίων σκοτώθηκαν και θα σκοτωθούν ακόμη.
Έτσι λοιπόν προσπαθούν να εξαλείψουν την κοινή διαπίστωση ότι η εκατόμβη 6.000 νεαρών Αμερικανών στρατιωτών στο Ιράκ δεν αποτελεί διακίνηση ανθρώπων.
Οτι ο εξαναγκασμός ενός εκατομμυρίου Ιρακινών να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τη χώρα τους δεν ειναι διακίνηση.
Οτι η εντολή στη συμμαχική στρατιωτική αποστολή στο Ιράκ, Αφγανιστάν, Νταρφούρ, Κογκό, Τσάντ, Τζιμπουτί, Κένυα, Ουγκάντα, Σουδάν, Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής… κλπ που αφήνει εκεί καθημερινά νεκρούς δεν είναι διακίνηση ανθρώπων.
Οτι οι ανά τον κόσμο πόλεμοί τους, που εισάγουν τη δυστυχία και τον εκπατρισμό δεν είναι η αφετηρία δημιουργίας κίνησης και διακίνησης δυστυχισμένων συνανθρώπων, τους οποίους τώρα πια η αμερικανοκίνητη Ευρωπαϊκή Ενωση συλλαμβάνει και φυλακίζει, σύμφωνα με τα νεοσεισαχθέντα «αμερικανικά ανθρώπινα δικαιώματα».
Οτι ο ανεκδιήγητος ΥΠΕΞ τώρα της Γαλλίας κ. Μπερνάρ Κουσνέρ ως ύπατος Αντιπρόσωπός του ΟΗΕ (τότε) στο Κόσοβο, συνέβαλε στην τραγική εκδίωξη 200.000 Σέρβων από τις εστίες τους, δεν είναι κι αυτή μία διακίνηση ανθρώπων και δη εγκληματική.
Ομίλησε ο κ. Λάγκον και για τη διακίνηση ανθρώπινων οργάνων. Αλλά δεν έχει παρά να συλλάβει τον προστατευόμενο φίλο της χώρας του και τώρα πρωθυπουργό του Κοσόβου εντιμότατο κ. Χασίμ Θάτσι. Ας σημειωθεί ‘ότι η επίσης προστατευόμενή τους, ή… κακοφαμημένη*+** πρώην Εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης για την π. Γιουγκοσλαβία κα Κάρλα Ντελ Πόντε, κατηγόρησε τον Θάτσι για την εγκληματική πώληση ανθρωπίνων οργάνων 300 θυμάτων του, που ήταν Σέρβοι και που τους είχε μεταφέρει στην Αλβανία, όπου τους αφαιρέθηκαν τα ζωτικά όργανα και στη συνέχεια εκτελέσθηκαν..

Και η είδηση συνεχίζει ως εξής:
«Η επίσκεψη του κ. Λάγκον, ο οποίος είναι διευθυντής του γραφείου Παρακολούθησης και Καταπολέμησης της Παράνομης Διακίνησης Ανθρώπων του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών στον κ. Χατζηγάκη έγινε ενόψει της επικείμενης έκδοσης της ετήσιας έκθεσης του αμερικανικού ΥΠΕΞ. Ο κ. Λάγκον συνοδευόταν από τον αμερικανό πρέσβη κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ και στελέχη της πρεσβείας των ΗΠΑ στη χώρα μας»

Να ’ναι όλη αυτή η αμερικανική κουστωδία θεόστραβη, εγώ το αποκλείω.
Μάλλον ο κ.Λάγκον προσπαθεί να αποδείξει στους ανωτέρους του πόσο θεόστραβους καθιστά τους Υπουργούς Δικαιοσύνης που συναντά κατά το μακρύ ταξίδι του στα αμερικανικά προτεκτοράτα ή άλλα δουλοπρεπή κράτη, σέρνοντας -πολύ έξυπνα- μαζί του σαν μάρτυρες και μερικά μέλη των κατά τόπους πρεσβειών τους.
Ολη αυτή η καλά σκηνοθετημένη ραδιουργία αποτελεί μία ακόμη αδιάσειστη απόδειξη της φαρισαϊκής αμερικανικής πολιτικής, που φροντίζει με κάθε τρόπο να παραπλανήσει τη διεθνή κοινή γνώμη, παριστάνοντας τον υπέρμαχο και προστάτη της Δικαιοσύνης.
Αλλά η 51η Πολιτεία της Αμερικής, που ουσιαστικά είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν σκέφθηκε ποτέ να συντάσσει και αυτή τη δική της ετήσια έκθεση στην οποία να καταγράφει τις αδικαιολόγητες πολιτικές και στρατιωτικές παρεμβάσεις σε χώρες, όπου δημιουργούν δυστυχία, γιατί βέβαια μεγαλύτερος πελάτης της και πρωταγωνιστής θα αποδεικνύεται πάντα η Αμερική.

Και η είδηση ολοκληρώνεται με τα ακόλουθα:
Ο κ. Λάγκον ζήτησε και τη δημιουργία ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων, όπου θα καταχωρίζονται όλα τα στοιχεία των συλληφθέντων, καταδικασθέντων κλπ. διακινητών ανθρώπων. Από την πλευρά του ο υπουργός κ. Σ. Χατζηγάκης εξέφρασε τη βούληση της ελληνικής κυβέρνησης «να καταπολεμήσει με κάθε τρόπο το λυπηρό φαινόμενο της παράνομης διακίνησης ανθρώπων».

Ιδού το όνειδος. Τόλμησαν και ενέπλεξαν τον Έλληνα Υπουργό Δικαιοσύνης και πιθανότατα πολλούς ομολόγούς του σε άλλες χώρες της επιρροής τους, με το στρατήγημά τους αυτό που έχει παραλήπτες, ευτυχώς, μόνον απληροφόρητους και αφελείς.

Βεβαιότατα στους επισκέπτες – φερέφωνα της Γουάσιγκτων, του Πενταγώνου και του Στέητ Ντιπάρτμεντ, που έφυγαν σαρκάζοντας από το γραφείο του, ο Έλληνας Υπουργός Δικαιοσύνης θα μπορούσε να πει:
«Καλώς τα δίκαια παλικάρια,. στη χώρα της Θέμιδος. Σαν ταλαιπωρημένους σας βλέπω ρε παιδιά. Μήπως έρχεστε από το μακρινό Γκουαντανάμο ή από τις ιρακινές φυλακές, όπου οι βασανιστές σας, οι σεξουαλικά διεστραμμένοι στρατιώτες σας και τα σκυλιά τους έκαναν τα απεχθέστερα και βρωμερότερα όργια, σε βάρος φυλακισμένων Ιρακινών, καταπατώντας κάθε κανόνα Δικαιοσύνης;»
Αν μάλιστα ο υπουργός μας είχε στο Γκουαντανάμο και κανένα συγγενόπουλό του, αλυσοδεμένο και βασανισμένο, καταδικασμένο χωρίς υπεράσπιση, χωρίς επικοινωνία, χωρίς συνθήκες ανθρώπινης διαβίωσης, πιθανότατα ακόμη και να τους έλεγε:
«Εξω κοπρόσκυλα, έξω γκάγκστερς»
Πιθανότητα: Μερικοί αναγνώστες θα μπορούσαν να ρωτήσουν:
«Μα ο Υπουργός μας της Δικαιοσύνης παρακολουθεί ή όχι τα συμβαίνοντα, την επικαιρότητα; Ή μήπως δεν είναι Έλληνας;»
—————
* οι αναφνώστες από τη μαφνησία αν θέλουν αντικαθιστούν το φ με το γ
+** επίθετο συντεθέν από Ελληνα μεγαλοπρέσβη που το χρησιμοποίησε σε άλλη περίπτωση

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου