ΤΟΠΙΚΑ

Στενεύουν τα περιθώρια για ενίσχυση στη Νίκη

στενεύουν-τα-περιθώρια-για-ενίσχυση-851206

Δύσκολο φαίνεται η Νίκη να μπορέσει τελικά να εκμεταλλευτεί την παράταση που έδωσε η ΕΠΟ για ελεύθερους ποδοσφαιριστές και να πραγματοποιήσει μια ακόμη μεταγραφή που επιθυμούσε για το ρόστερ της. Από κει και πέρα χθες ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και πρόεδρος είναι πλέον ο Γιάννης Ροδόπουλος, που υποδέχεται στον προεδρικό θώκο τον Κώστα Χρόνη.

Καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά
Τελευταίες ημέρες της διορίας για μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών που έδωσε η Ομοσπονδία και οι άνθρωποι της ομάδας, όσο κι αν προσπαθούν, δεν καταφέρνουν να βρουν κάτι που να ταιριάζει στα κριτήρια που θέτουν. Βέβαια παραμένουν λίγα 24ωρα και ίσως προκύψει κάτι καλό, αλλά μέχρι χθες αργά το βράδυ τίποτα δεν υπήρχε που να δείχνει ότι η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα προχωρήσει σε κάποια νέα μεταγραφή, ενώ τα περιθώρια στενεύουν. Οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν παίκτες στην Αργεντινή και στην Βραζιλία και θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες τις έρευνές τους.
Οι προχθεσινές πληροφορίες έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Νίκης για Βραζιλιάνο επιθετικό και για τον Πατσιαβούρα. Για τον πρώτο, ο οποίος πραγματικά απασχόλησε τη διοίκηση, υπήρξε πρόβλημα στη μεταγραφή του, καθώς δεν διαθέτει τελικά κοινοτικό διαβατήριο για να μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αντίθετα για τον Πατσιαβούρα ο Στράτος Γιδόπουλος έσπευσε να διαψεύσει ενδιαφέρον της Νίκης για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Το νέο αφεντικό της Νίκης προσπαθεί πάντως έστω και την ύστατη στιγμή να βρει έναν παίκτη που να μπορεί να βοηθήσει άμεσα στο σκοράρισμα. Μέχρι στιγμής όμως όλα δείχνουν ότι οι κυανόλευκοι θα χρειαστεί να περιμένουν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για επιπλέον ενίσχυση.

Κανονικά και ο Χατζηκωνσταντίνου
Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα ενόψει της εξόδου στα Γιαννιτσά βρίσκεται ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης. Ο 44χρονος τεχνικός είδε χθες τον Τόνυ Χατζηκωνσταντίνου να βγάζει το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεσή του για την πρεμιέρα. Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και άπαντες στο συγκρότημα της Νέας Ιωνίας αισιοδοξούν ότι θα πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση και θα ξεκινήσουν θετικά τη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πρόεδρος ο Γ. Ροδόπουλος
Ανακοινώθηκε χθες το νέο διοικητικό συμβούλιο της κυανόλευκης ΠΑΕ. Οπως είχε γράψει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ πριν μερικές ημέρες, πρόεδρος είναι ο Ιωάννης Ροδόπουλος. Επίτιμος πρόεδρος και επί των Δημοσίων Σχέσεων για την Αθήνα ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Αλιμπέρτης, αδερφός της γνωστής ηθοποιού Σοφίας Αλιμπέρτη.
Συγκεκριμένα το νέο Δ.Σ. της Νίκης έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Ιωάννης Ροδόπουλος
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μωραΐτης
Επίτιμος Αντιπρόεδρος επί των Δημοσίων Σχέσεων: Κωνσταντίνος Αλιμπέρτης
Μέλη: Νίκος Ανδρεόγλου, Βασίλειος Γιδόπουλος, Κωνσταντίνος Τζαλάκας, Δημήτριος Καραγιάννης, Δημήτρης Ιωαννίδης, Επαμεινώνδας Μαρίτσης, Γεώργιος Μαστρογιάννης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου