ΤΟΠΙΚΑ

Ενίσχυση και αισιοδοξία στα “ενωμένα”… Λεχώνια

ενίσχυση-και-αισιοδοξία-στα-ενωμένα-851206

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό ότι τα Ανω και τα Κάτω Λεχώνια έχουν πλέον μια ομάδα, αφού ο Α.Ο. Ανω Λεχώνια, που δημιουργήθηκε το 1992, και ο Νηλέας Κάτω Λεχωνίων, που είχε ιδρυθεί πιο πριν, το 1982, από τον επί χρόνια πρόεδρο Γιώργο Κούστα, τελικά έγιναν ένα…
Οι δυο ομάδες του Δήμου Αρτέμιδας, που χρόνια τώρα είχαν κοινή έδρα, θέλουν με την ένωση των δυνάμεων να είναι πιο δυνατές στην Α Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Θ. , ενώ προπονητής της ενωμένης ομάδας είναι ο Τάκης Αλιάτης, του οποίου το έργο έχει εκτιμηθεί στον πάγκο του Νηλέα αλλά και παλαιότερα στα Ανω Λεχώνια.
Οσον αφορά στο 1ο ματς την Κυριακή για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, απουσιάζει ο Παναγιώτης Μοσχούδης, που είναι τιμωρημένος από πέρσι.

Από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου έχει ξεκινήσει το χτίσιμο της Ένωσης Λεχωνίων-Νηλέα και από την ομάδα των Ανω Λεχωνίων υπολογίζονται μεταξύ άλλων οι: Μπούρντα, Κατσιάκης, Παπακυρίτσης, Μπαρέκας, Ράπτης, Κωνσταντίνου, Καραβασίλης, Μυλωνάς, Σπύρου, Τζούμας και Ταγκλής, ενώ από τον Νηλέα οι: Πλακαρός, Μοσχούδης, Σφακιανάκης, Μπράμπας, Μπουραζάς, Βαλαρούτσος, Λυκοδήμος, Νικολάου, Φουρκιώτης, Παπαστεργίου.
Παράλληλα η “Ένωση “ενισχύθηκε και μεταγραφικά, αποκτώντας τον Λεωνίδα Κόρμπα από τον Θησέα, ενώ από την ίδια ομάδα αποκτήθηκε και ο Ανδρέας Ιντζόγλου.
Ο έμπειρος Αποστόλης Γιαννουσάς αποκτήθηκε από την ομάδα του Κενταύρου, ο Στάθης Ντίνος από τον Πανθηραϊκό Σαντορίνης, ο Αλέκος Καλυβιώτης από το Ορμίνιο, ο Κώστας Τσιουρέλης από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και ο Κώστας Τσαγκλής από τον Άγιο Δημήτριο Αθηνών.

Αυτή η χρονιά ξεκίνησε χωρίς τον Βαγγέλη Τελέγκα, που τόσα πρόσφερε στο Νηλέα και το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο, ενώ εκτός προπονήσεων παραμένει ο ταλαντούχος Παν. Αναστασίου.

Στο μεταξύ πρόεδρος στο νέο Δ.Σ. της Ενωσης Λεχωνίων-Νηλέα είναι ο Δημήτρης Πούλακας, με αντιπρόεδρο τον Δημήτριο Καραγιάννη, γραμματέα τον Βλάση Μόκα, ενώ γενικοί αρχηγοί ορίσθηκαν οι Γιώργος Τσιμπανογιάννης και Αχιλλέας Μόκας. Το ρόλο του ταμία έχει ο Σωτήρης Δεληγιάννης, έφορος υλικού είναι ο Δημήτριος Κυριαζής, υπεύθυνος ακαδημιών ο Γιάννης Αλπάκης και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο Σεραφείμ Αναστασίου. Τέλος μέλη θα είναι οι Απ. Κουλοχέρης και Απ. Πούλακας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου