ΤΟΠΙΚΑ

Επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΒΟΛ

επισκέφθηκε-τις-εγκαταστάσεις-της-εβ-294320

O υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά, Παντελής Καψής

Tις εγκαταστάσεις της συνεταιριστικής Γαλακτοβιομηχανίας Βόλου (ΕΒΟΛ) επισκέφθηκε το Σάββατο το μεσημέρι ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά κ. Παντελής Καψής, τον οποίο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΕΒΟΛ κ. Νικήτας Πρίντζος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρόεδρος ξενάγησε τον υφυπουργό στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας, ενώ ο κ. Παντελής Καψής άκουσε τα προβλήματα των εργαζομένων, αλλά και των προέδρων των συνεταιρισμών που παρέστησαν στην υποδοχή. Ο υφυπουργός επισήμανε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη Γαλακτοβιομηχανία είναι μία ακμάζουσα επιχείρηση σε περίοδο κρίσης, τονίζοντας το γεγονός ότι πρόκειται για μία βιομηχανία η οποία δεν έχει χρέη και μάλιστα έχει προχωρήσει και σε επενδύσεις. Χαρακτηριστικό είναι, όπως είπε, ότι δεν υπάρχουν ούτε απολύσεις, ούτε μειώσεις. Ιδιαίτερα μάλιστα ανέπτυξε την πάγια θέση του για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Αργά το μεσημέρι ο κ. Καψής επισκέφθηκε το δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη, με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα της πόλης, αλλά και τις αναπτυξιακές δυνατότητές της.

Συνάντηση Σκοτινιώτη με τον Π. Καψή

Τo Δήμαρχο Βόλου κ.Πάνο Σκοτινιώτη επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παντελής Καψής, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στη Μαγνησία, και τον ενημέρωσε για τις θέσεις της «Ελιάς» ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Ο κ.Καψής επισήμανε μεταξύ άλλων ότι, στην κρίσιμη και δύσκολη καμπή που βρίσκεται η χώρα, η «Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη» φιλοδοξεί να συμβάλει στην προοδευτική ανασυγκρότηση της Ελλάδας, την ανάκτηση της αξιοπιστίας της και της ισότιμης θέσης της στους κόλπους της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Στόχος της Δημοκρατικής Παράταξης, της Ελιάς, είναι να αναδείξει το αληθινό όραμα της Ευρώπης», όπως είπε, «για τη δημιουργία ενός ενιαίου χώρου ελευθερίας, ασφάλειας και δικαιοσύνης. Με προϋποθέσεις βιώσιμης και ισόρροπης οικονομικής ανάπτυξης, μέσα σε συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής συνοχής, τις οποίες προωθεί η πραγματική αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών μελών της».

Από την πλευρά του ο κ.Σκοτινιώτης, αφού ευχήθηκε στον κ.Καψή καλή επιτυχία, τον ενημέρωσε για τα σημαντικά θέματα της πόλης και τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής κατά την τελευταία τριετία, οι οποίες επικεντρώθηκαν στο τρίπτυχο «κοινωνική προστασία – βιώσιμη πόλη – επενδύσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου