ΤΟΠΙΚΑ

Με τον Σέρβο Ντούσαν Πότσουτσα ενισχύεται η Αγία Παρασκευή

με-τον-σέρβο-ντούσαν-πότσουτσα-ενισχύ-851206

Μια μεταγραφή που έγινε πέρσι, αλλά στην ουσία εγκρίθηκε φέτος, ολοκλήρωσε η Αγία Παρασκευή, καθώς και επίσημα παίκτης της είναι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Ντούσαν Πότσουτσα, που είχε αγωνισθεί στον Ολυμπιακό Βόλου το 2000, αλλά και σε Σερβία, Σλοβενία, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος Βόλου. Ο Πότσουτσα που έχει περάσει και από τις εθνικές ομάδες της Σερβίας, είναι πολυτέλεια για τη Β΄ τοπική μας κατηγορία, αλλά το ευχάριστο είναι ότι δεν είχε πρόβλημα προσαρμογής, αφού προπονείται πολύ καιρό με την Αγία Παρασκευή, που μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Θ. υπό τις οδηγίες του προπονητή Λάκη Σιώμου, που παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Στην ομάδα υπάρχουν και άλλα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, που είναι ο 26χρονος Δημήτρης Ρούφος που αποκτήθηκε από τον Θησέα Αγριάς, ο Γιάννης Παπακώστας από τον Σαρακηνό, ο 19χρονος Νίκος Δημητρέλιας από τον Λήλα Βασιλικού, ο Πέτρος Στριλιγγάς και ο Στ. Παπουτσής από την ΑΠΟΒ, ο 22χρονος Χρήστος Κίτσιος από τον Αγροτικό Αϊδινίου, ο 17χρονος Γιάννης Κόκκινος από την ομάδα νέων του ΑΣΚ Ολυμπιακού, ο 20χρονος Ευάγγελος Δεβριάδης που επέστρεψε από τον Θησέα, ο 14χρονος Θανάσης Μπόρας από τον Ιάσονα Αλλης Μεριάς και ο 23χρονος Απόστολος Κώττας από τον Αστέρα Ριζομύλου.
Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας Ε.Π.Σ.Θ., έχει παίξει αρκετά φιλικά (χθες με τα Λεχώνια), ενώ η τελευταία πρόβα της ομάδας του Λάκη Σιώμου θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα με τον ΓΣΑ στον Αλμυρό.

Σχολή Αγίας Παρασκευής
Η σχολή Ποδοσφαίρου Βόλου της Αγίας Παρασκευής για 3η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τη διεύθυνση αθλητικής ανάπτυξης και εκπαίδευσης του Ολυμπιακού Πειραιώς, καλεί τους γονείς που θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους την ευκαιρία μιας επιστημονικής οργανωμένης άθλησης να τα φέρουν στους κόλπους της Σχολής, ώστε τα παιδιά τους να έχουν ψυχική και σωματική υγεία. Το σύνθημά μας είναι: με οδηγό το χθες δουλεύουμε σκληρά σήμερα για να κτίσουμε ένα λαμπρό αύριο. Το ξεκίνημα έγινε στις 8/9, ενώ πληροφορίες εγγραφές στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Βόλου που βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή και στο τηλέφωνο 24210-53434.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου