ΤΟΠΙΚΑ

Τελική ευθεία για τον Ολυμπιακό Β.

τελική-ευθεία-για-τον-ολυμπιακό-β-851206

Στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, που χθες έδωσε και τον τελευταίο του φιλικό αγώνα, κερδίζοντας 4-0 τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του εν όψει της κυριακάτικης πρεμιέρας στην Κατερίνη, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής.
Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στη σέντρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, με την ομάδα του Βόλου να πηγαίνει για το θετικό αποτέλεσμα στην Κατερίνη και τον Γιόζεφ Μπουμπένκο να δείχνει ότι στηρίζεται στους παίκτες που είχαν συμμετοχή στα περισσότερα φιλικά… καθώς κάποιοι έχουν μείνει πιο πίσω και από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης αλλά και προσαρμογής.
Για την αναμέτρηση στην Κατερίνη οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται να είναι πανέτοιμοι, έτσι ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρωτάθλημα, όπου ο ρόλος θα είναι πρωταγωνιστικός.
Από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν τελευταίοι στην ομάδα, ο Αργεντίνος αμυντικός Μιγκέλ Αλβάρεζ έπαιξε χθες σε όλο το ματς και ως δεξιός και ως κεντρικός αμυντικός, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης και προσαρμογής, ενώ και πάλι δεν αγωνίστηκε ο Βραζιλιάνος Άντερσον Μπάρος (Τούτσο), που έχει αγωνισθεί στη Βραζιλία, στην Αμέρικα (51 συμμετοχές – 12 γκολ), στην Ατλέτικο Μινέιρο (42 συ. – 3 γκολ) και ακόμη σε Γκουαρανί, Γιουβεντούντ, Φιγκεϊρένσε και τελευταία στην Βιτόρια Μπάι, ενώ την περίοδο 2002-2003 είχε παίξει ως δανεικός στην Πορτογαλία και Σάντα Κλάρα (16 συμ. – 4 γκολ). Ο Τούτσο είχε παίξει μόνο σε ένα φιλικό με τη Λαμία.
Ο Παραγουανός διεθνής μέσος Ιράλα έχει παρουσιάσει δείγματα της αξίας του και στη βολιώτικη ΠΑΕ περιμένουν τη μπλε κάρτα του για να αγωνισθεί, ενώ οι Αργεντίνοι Φεντερίκο Αριέλ Γκαρσία και Κριστιάνο Αλμπέρτο Ράμι έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σλοβάκου τεχνικού, οπως και οι Αλέν Ραγκουέλ και Πάβολ Μάγερνικ.
Ο Μπουμπένκο περιμένει και τον Θοδωρή Πακάλτση, που ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός 11άδας παραπάνω από μήνα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Βαγγέλη Ψαρρή, αφού 31χρονος αμυντικός είναι μονάδα εμπειρίας, έχοντας αγωνιστεί σε Αθηναϊκό, Κέρκυρα, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ηλυσιακού.
Πάντως ο φετινός Ολυμπιακός έχει και παίκτες κλειδιά, που η ατομική τους απόδοση κρίνει και την απόδοση της ομάδας και δυο από αυτούς στο Βόλο έχουν στόχο την άνοδο για τρίτη φορά…
Ο επιθετικός Ηλίας Ιωάννου έχει πανηγυρίσει άλλες δυο φορές άνοδο (με Κέρκυρα και Αστέρα Τρίπολης), ενώ έχει συνεργαστεί με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο στον Πανιώνιο. Πέρυσι ο Ιωάννου αγωνίστηκε μόνο σε 12 παιχνίδια, αλλά πρόπερσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου του Αστέρα Τρίπολης στη Σούπερ Λίγκα, σημειώνοντας 15 τέρματα στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Ο Ηλίας Ιωάννου έχει 116 συμμετοχές στην Α Εθνική, με τις περισσότερες στις 7 περιόδους του στον Πανιώνιο και άλλες 76 στη Β με Κέρκυρα και Αστέρα.
Δυο ανόδους στην Α με Ακράτητο και Βέροια έχει κερδίσει και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Στάθης Στεφανίδης (23/9/1981), που έχει αγωνισθεί σε Κιλκισιακό, Ακράτητο (72 συμμετοχές -11 γκολ), Αιγάλεω και στη Βέροια, μετρώντας συνολικά 165 συμμετοχές και 23 γκολ, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της εθνικής Ελπίδων.
Ακόμη στις επιλογές των φιλικών ξεχωριστή θέση είχαν ο 23χρονος δεξιός αμυντικός Κώστας Γεροντίδης, που τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στο Πολύκαστρο με 3 γκολ στις 57 συμμετοχές του, ο 24χρονος αριστερός μπακ χαφ Ευθύμης Γουσούλης, που έχει συμμετοχή σε επτά ματς της Α’ Εθνικής με τον Πανιώνιο, ενώ έχει αγωνισθεί ακόμη σε Εθνικό Αστέρα και στην Μαρκό.
Ευχάριστη έκπληξη αποδεικνύονται οι Γεώργιος Ιακωβάκης, που αγωνιζόταν στην ομάδα των Μετεώρων, ενώ έχει παίξει σε Φαρκαδόνα και ΑΟ Τρίκαλα, αλλά και 18χρονος αμυντικός Γιώργος Κατσικάς που ήρθε δανεικός από την ομάδα Νέων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και ήταν σταθερός σε πολλά ματς στο κέντρο της άμυνας, όπου “μεταφέρθηκε” ως άλλη έκπληξη και ο Πέτρος Κοντέων.

Εκδρομή Austrian boys club
Το Austrian boys club διοργανώνει μεγάλη εκδρομή για την 1η αγωνιστική 14-09-2008 στην Κατερίνη σε συνεργασία με τη ΠΑΕ. Εχουν εξασφαλιστεί ήδη εισιτήρια και έχουν κλειστεί πούλμαν για την ομαλή μετάβαση των οπαδών. Χρέος όλων μας είναι να δηλώσουμε σύντομα τη συμμετοχή μας στα γραφεία του club. Ωρες λειτουργίας 12:00 – 14:00 / 19:00 – 22:00.
*OI AUSTRIAN BOYS Αγριάς δε θα μπορούσαν να λείψουν από τη πρεμιέρα της αγαπημένης μας ομάδος στο εκτός έδρας παιχνίδι στη Κατερίνη και στον Πιερικό.
Στης 14-09-2008 και ώρα 13:00 από το ηρώων θα αναχωρήσει ένα πούλμαν για να συναντήσει το καραβάνι του ΒΟΛΟΥ με προορισμό το γήπεδο του Πιερικού και τη κατάκτηση της πρώτης επιτυχίας. Δηλώσεις συμμετοχής στο 6978415227.

Οι Ακαδημίες
Οι εγγραφές για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 11 π.μ.-12 π.μ., καθώς και τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης από 7-9 μ.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ, Παύλου Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, τηλ.: 24210 34507 και 34509.
Δεκτά παιδιά γεν. τα έτη από 1994 έως 2002, ενώ η έναρξη των τμημάτων έχει οριστεί για τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.
Προπονητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου αναλαμβάνουν οι Δημήτρης Βαϊνάς, Αθανάσιος Μακρής και Μιχάλης Βαγγόπουλος. Υπεύθυνος για τις Ακαδημίες ο Γιώργος Καραμίχαλος.

Το αθλητικό κέντρο
Ετοιμο για χρήση αναμένεται να είναι τις επόμενες μέρες το νέο προπονητήριο του Ολυμπιακού Βόλου. Ήδη έχει ολοκληρωθεί το πρώτο από τα τρία γήπεδα ποδοσφαίρου με την τοποθέτηση και του χλοοτάπητα στο Σέσκλο του Δήμου Αισωνίας.
Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι παράλληλα ο Ολυμπιακός ενδέχεται να επανέλθει με προσφορά αγοράς από την Πορταριά του χώρου του αθλητικού κέντρου της Αλλης Μεριάς.

Κάρτες διαρκείας
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει ότι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάρτες διαρκείας, θα πρέπει να απευθυνθούν εντός της εβδομάδας στα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, στο Βόλο, τηλ.: 24210 34507 και 24210 34509. Η προθεσμία για την απόκτηση των καρτών διαρκείας λήγει την Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008.

Εκλογές Παλαιμάχων
Την Παρασκευή στις 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο Park θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση των παλαίμαχων του Ολυμπιακού και καλούνται να παρευρεθούν αλλά και να εγγραφούν νέα μέλη… από κάθε εποχή.
Στη Γ.Σ. θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, εκλογή εφορευτικής επιτροπής και διενέργεια εκλογών για νέο Δ.Σ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου