ΤΟΠΙΚΑ

Προτεραιότητα για τη Νίκη… η νίκη στην πρεμιέρα στα Γιαννιτσά

προτεραιότητα-για-τη-νίκη-η-νίκη-στη-851206

Το παιγνίδι της Κυριακής στα Γιαννιτσά είναι η πρώτη προτεραιότητα για τη Νίκη, καθώς το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ ελπίδα όλων είναι το καλό ξεκίνημα της νέας ομάδας… που και επίσημα πήρε από την ΕΕΑ το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα….
Μπορεί την ΠΑΕ Νίκη να απασχολούν και άλλα ζητήματα όπως το γηπεδικό και η μεταγραφική ενίσχυση… αλλά το καλό ξεκίνημα είναι αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική εικόνα με τον κόσμο να ετοιμάζεται να συμπαρασταθεί στα Γιαννιτσά και να δώσει δυναμικό παρών στο πρώτο ματς έδρας στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη Λαμία.
Για την κυριακάτικη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση η Νίκη θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα και ο τεχνικός Λεωνίδας Γαρδικιώτης φαίνεται να ποντάρει σχεδόν σε όλους τους παίκτες του εκτός από τον τιμωρημένο από πέρσι Μακράκη, καθώς οι Τσερέπι ,Κανελλόπουλος και Χατζηκωνσταντίνου ξεπέρασαν κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζαν.
Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός φαίνεται να έχει έτοιμα τα πλάνα του για την πρεμιέρα, βλέποντας ότι αρκετές από τις εναλλακτικές λύσεις δείχνουν ετοιμότητα και προκαλούν υγιή ανταγωνισμό…
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι επαφές με κάποιους μεταγραφικούς στόχους με την Νίκη να αναζητά κυρίως έναν έτοιμο και ικανό επιθετικό ποδοσφαιριστή από την ξένη αγορά, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για Βραζιλιάνο καθώς και έναν Ελληνα, ενώ ήδη έχει ακουσθεί το όνομα του Πατσιαβούρα.. Πάντως στο ρόστερ της Νίκης προς το παρόν δεν λογίζονται ο Τάσος Χουστουλάκης που κερδήθηκε από την Πετρούπολη και ο Κυπτίου του οποίου τα χαρτιά δεν ήταν έτοιμα.

Τις δυνατότητες επιστροφής στο γήπεδο της Μαιάνδρου παρά το γεγονός ότι ο χλοοτάπητας, μετά και τα έργα βελτίωσης δεν είναι ο καλύτερος, εξετάζουν στην ΠΑΕ Νίκη.
Η λύση του Πανθεσσαλικού, φαίνεται να είναι προσωρινή, αφού και ο ηγέτης της Νίκης Στράτος Γιδόπουλος έχει τονίσει ότι θα εξαντληθούν οι όποιες πιθανότητες, ώστε να παίξει η ομάδα στη φυσική της έδρα, δηλαδή στην «κλούβα».
Στη Νίκη εξετάζουν δυο λύσεις αυτή που λέει ότι πρέπει να ξηλωθεί το χορτάρι και να γίνουν όλα από την αρχή κάτι που σημαίνει άλλες 40 μέρες και η επισκευή με “μπαλώματα”, ώστε η Νίκη να επιστρέψει στην “κλούβα” στο επόμενο παιγνίδι έδρας.
*Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης θα δώσει ο Στράτος Γιδόπουλος μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Την Παρασκευή συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος θα δώσει ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης.
*Ο Γ. Λιαχούδης του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Νίκης στα Γιαννιτσά. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωακειμίδης και Πελετίδης από τον ίδιο Σύνδεσμο.

Εκδρομές στα Γιαννιτσά
Εκδρομές στα Γιαννιτσά για το πρώτο παιχνίδι της Νίκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πραγματοποιούν δύο σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων.
Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης: «Εχουμε ακολουθήσει τη Νικάρα μας σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, ακόμη και σε δύσκολες εποχές. Θα είμαστε δίπλα της και στο νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα τώρα που η νέα Διοίκηση έχει αρχίσει να βάζει τάξη και νοικοκυριό στο σύλλογο. Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους Νικιώτες να βρεθούν στα Γιαννιτσά δίπλα στην ομάδα για να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια. Το Blue Club διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 14/9 για το παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συνδέσμου Δορυλαίου – Εγγλεζονησίου και στο τηλ. 2421080969».
Blue Angels: «Οι Γαλάζιοι Αγγελοι θα πραγματοποιήσουν εκδρομή για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της Νικάρας μας με τα Γιαννιτσά στις 14-9-08. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία μας Δημοκρατίας-Κρήτης ή στο τηλέφωνο 6987363431».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου