ΤΟΠΙΚΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Πρόταση για αλλαγή

αλεξησ-τσιπρασ-πρόταση-για-αλλαγή-851206

Την 73η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε με τους προέδρους της Helexpo ΑΕ Αριστοτέλη Θωμόπουλο, της ΔΕΘ ΑΕ Δημήτρη Μπακατσέλο καθώς και με αντιπροσωπείες των σωματείων των εργαζομένων.
Σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους ο κ. Τσίπρας επισήμανε:
«Εχουμε μια κοινωνία η οποία βράζει, έχουμε μια κυβέρνηση η οποία οδηγεί το καράβι σε ξέρα κι έναν πρωθυπουργό κι ένα υπουργικό συμβούλιο που θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι η επικοινωνιακή τους πολιτική και κάθε τρεις μέρες την αλλάζουν. Το πρόβλημα δεν είναι η επικοινωνιακή πολιτική. Το πρόβλημα είναι η πολιτική της κυβέρνησης. Κι αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει. Αν δεν αλλάξει, οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Κι αν ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να σύρει πρώτος τον χορό του Ζαλόγγου, για την κυβέρνηση της ΝΔ, δεν είναι ανάγκη να τον ακολουθήσει η κοινωνία».
Για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, απάντησε:
«Είναι μια υπόθεση που χρονολογείται από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Είναι μπλεγμένοι υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης και της προηγούμενης και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο τα δύο κόμματα εξουσίας διαχειρίζονται τον δημόσιο πλούτο. Είναι μια υπόθεση που πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος και πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους».
Σήμερα στη 1 μετά το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, ο κ. Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου