ΤΟΠΙΚΑ

Εκ νέου στο «τιμόνι» ο Ν. Πρίντζος

εκ-νέου-στο-τιμόνι-ο-ν-πρίντζος-296838

Αναδείχθηκε με συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου

Στο «τιμόνι» του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου θα βρίσκεται για ακόμη μια τετραετία, μετά από μια πετυχημένη συνεχόμενη 12ετή πορεία ο Νικήτας Πρίντζος, όπως προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή, στις οποίες ο αγροτικός κόσμος έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη σ’ αυτόν καθώς από τα 182 μέλη που ψήφησαν έλαβε 171 ψήφους.

Συγκεκριμένη οι εκλογές διενεργήθηκαν στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου που προήλθε από τη συγχώνευση της ΕΑΣ Βόλου και τριών Πρωτοβάθμιων Συνεταιρισμών, σύμφωνα με το Ν.4015/2011, για την ανάδειξη Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου.

Οι εκλογές είχαν σημαντική συμμετοχή και οι διαδικασίες που διενεργήθηκαν ήταν άψογες.

Πιο συγκεκριμένα επί 261 εγγεγραμμένων μελών, ψήφισαν 182 και έλαβαν τους κάτωθι ψήφους:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο: Νικήτας Πρίντζος 171, Ιωάννης Συρταδιώτης 90, Δημήτριος Σπαθής 84, Στέφανος Διακομής 78, Στέργιος Βουλάγκας 76, Ευάγγελος Παρσάς 76, Χρήστος Τσιαμήτας 76, Ηλίας Ιωάννου 68, Κωνσταντίνος Τσαντός 51 και Α’ αναπληρωματικός ο Αντώνιος Σκουτίδας με 39 ψήφους.

Για το Εποπτικό Συμβούλιο: Νικόλαος Παναγιώτου 96, Αντώνιος Κώστας 90, Βασίλειος Γκόμας 75 και Α’ αναπληρωματικός ο Βασίλειος Παπαζέτης με 55 ψήφους.

Επίσης χθες Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα και με ομόφωνη απόφαση εξελέγησαν:

Πρόεδρος: Νικήτας Πρίντζος.

Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Συρταδιώτης.

Γραμματέας: Στέφανος Διακομής.

Ταμίας: Στέργιος Βουλάγκας και

μέλη : Ευάγγελος Παρσάς, Κωνσταντίνος Τσαντός, Δημήτριος Σπαθής, Χρήστος Τσιαμήτας και Ηλίας Ιωάννου.

Από την πλευρά του ο Νικήτας Πρίντζος, δήλωσε χαρακτηριστικά στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ :

«Η απόλυτη εμπιστοσύνη που έδειξε η συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών στις εκλογές της ΕΑΣ Βόλου την περασμένη Κυριακή αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση της 12ετής πορείας της διοίκησής μου. Προσωπικά, το αποτέλεσμα της Κυριακής με γεμίζει ικανοποίηση και ταυτόχρονα με ευθύνες για την μελλοντική πορεία της ΕΒΟΛ. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον αγροτικό κόσμο της περιοχής που είναι μέτοχος και αρωγός της προσπάθειας που αναγέννησε την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου.

Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω όλο τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση ώστε η Ενωση να καταστεί βραχίονας ανάπτυξης, όχι μόνο για τον αγροτικό κόσμο αλλά και ολόκληρη την περιοχή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου