ΤΟΠΙΚΑ

Παροξυσμός για τα μαγικά χαρτάκια!

παροξυσμός-για-τα-μαγικά-χαρτάκια-851206

Μέσα σε επτά περίπου ώρες οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού εξαφάνισαν τα 22.000 εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με την Ιντερ! Νωρίς το απόγευμα, λίγο πριν τις 5, η ΠΑΕ γνωστοποίησε πως τα «μαγικά χαρτάκια» έκαναν… φτερά και ειδοποίησε τον κόσμο να μην πάει άδικα στα εκδοτήρια, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά.
Τα 22.000 εισιτήρια αποδείχτηκαν πολύ λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Είναι χαρακτηριστικό πως από πολύ νωρίς το πρωί φίλαθλοι των «πράσινων» σχημάτισαν ουρές στα τέσσερα εκδοτήρια, ενώ αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν πως στο «Απόστολος Νικολαϊδης» η ουρά στις 11 το πρωί ξεπερνούσε το… μισό χιλιόμετρο!
Οι «πράσινοι» έδωσαν στα εκδοτήρια μόλις 22.000 εισιτήρια, αφού άλλες 26.000 θέσεις είναι «καπαρωμένες» από τους κατόχους των διαρκείας, περίπου 1.500 εισιτήρια θα δοθούν στην Ιντερ για τους φιλάθλους της, ενώ αρκετές θέσεις θα μείνουν κενές για λόγους ασφαλείας.
Αν σ αυτά προστεθούν οι προσκλήσεις, τα περίπου 5.000 εισιτήρια που θα πάρουν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι και οι ανάγκες της ΠΑΕ, τότε αντιλαμβάνεται κανείς πως η ΠΑΕ οδηγήθηκε στον αριθμό των 22.000 εισιτηρίων.
Ετσι, ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί για τρίτη φορά φέτος sold out, ύστερα από τα παιχνίδια με τη Ντιναμό Τιφλίδας και την Σπάρτα Πράγας.

Επιστρέφει ο Ζιλμπέρτο
Χαμόγελα σκόρπισαν στις τάξεις των «πράσινων» τα… μαντάτα από το Σαντιάγο της Χιλής! Η κίτρινη κάρτα που είδε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στον αγώνα της Εθνικής Βραζιλίας ήταν η 2η για τον διεθνή μέσο στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2010 και τον θέτει νοκ άουτ από το ματς με τη Βολιβία, το οποίο θα γίνει τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Η τιμωρία του επισπεύδει την επάνοδό του στην… άδεια Παιανία, κατά δύο μέρες (θα φθάσει στην Αθήνα μάλλον σήμερα το βράδυ), κάτι που επιτρέπει στον Χενκ Τεν Κάτε ν’ ανησυχεί λιγότερο για τον βαθμό ετοιμότητας του Βραζιλιάνου ενόψει των συναντήσεων με τον Πανθρακικό και την Ιντερ.
Πάντως η παρουσία του Ζιλμπέρτο στις προπονήσεις των επομένων ημερών δεν αποτελεί κριτήριο για τη συμμετοχή του παίκτη στην αναμέτρηση του Σαββάτου…
Αντίθετα, οι πόνοι του Βαγγέλη Μάντζιου στη βραδινή προπόνηση, που τον οδήγησαν στο χειρουργείο του «Υγεία» με οξεία σκωληκοειδίτιδα, βάζουν σε μπελάδες τον Τεν Κάτε.
Οσον αφορά στο γηπεδικό, τα νέα είναι ευχάριστα. Οι μακροπρόθεσμες υποσχέσεις ήρθαν από τον Βοτανικό, εκεί που θα χτυπάνε χιλιάδες καρδιές φίλων της ομάδας, από το καλοκαίρι του 2010… Η 8η Σεπτεμβρίου θα προστεθεί στις σημαντικές ημερομηνίες στην πορεία «Γολγοθά» προς την κατασκευή της νέας έδρας του «τριφυλλιού», αλλά η στιγμή που θα χαραχθεί στη μνήμη όλων θα έρθει ίσως και στο τέλος του 2008!
Το εργοτάξιο της κατασκευάστριας εταιρείας «ΑΚΤΩΡ» άρχισε χτες να «περικυκλώνει» την έκταση στην οποία θα κτιστεί το γήπεδο και, το αργότερο σε δύο εβδομάδες, τα συνεργεία της εταιρείας θα ξεκινήσουν τις κατεδαφίσεις και τον καθαρισμό του χώρου.
Οι εργασίες αυτές θα ολοκληρωθούν σε περίπου τρεις με τέσσερις μήνες και στη συνέχεια όλα θα είναι έτοιμα για τη… σέντρα ανέγερσης του νέου σπιτιού του ΠΑΟ! Μέχρι τότε θα έχει δοθεί από το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. το «πράσινο φως» για το Master Plan και την άδεια ανοικοδόμησης και ο χρόνος θα κυλάει αντίστροφα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου