ΤΟΠΙΚΑ

Προτεραιότητα η επιστροφή στην «κλούβα»

προτεραιότητα-η-επιστροφή-στην-κλού-851206

Προτεραιότητα για τους ανθρώπους της Νίκης αποτελεί η επιστροφή στο Παντελής Μαγουλάς. Το γεγονός ότι ο χλοοτάπητας, μετά και τα έργα βελτίωσης που έγιναν, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται ως λύση και το Πανθεσσαλικό, ωστόσο σύμφωνα με τον Στράτο Γιδόπουλο θα εξαντληθούν οι όποιες πιθανότητες υπάρχουν να παίξει φέτος η κυανόλευκη ομάδα στη φυσική της έδρα, δηλαδή στην «κλούβα».
Από την πρώτη στιγμή άλλωστε που είχε έρθει στον Βόλο το νέο αφεντικό της ΠΑΕ, είχε ξεκαθαρίσει ότι στόχος του είναι τουλάχιστον στον πρώτο γύρο το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας να χρησιμοποιήσει ως έδρα του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το γήπεδο της Μαιάνδρου. Στην αρχή ο εργολάβος που είδε τον χλοοτάπητα, μετά και τις εργασίες που είχαν γίνει το καλοκαίρι και τη σπορά που απέτυχε, είχε αποφανθεί ότι θα πρέπει να ξηλωθεί το χορτάρι και να γίνουν όλα από την αρχή.
Τώρα, έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ, θα προσπαθήσει να εξετάσει το ενδεχόμενο να γίνει προς το παρόν επισκευή για να μπορέσει η Νίκη να επιστρέψει άμεσα στο «σπίτι» της. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα απαντήσει στη διοίκηση της κυανόλευκης ομάδας και τότε θα παρθεί η τελική απόφαση για το γήπεδο.

Κανονικά Τσερέπι και Κανελλόπουλος
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Λεωνίδα Γαρδικιώτη στην πρώτη χθεσινή προπόνηση της εβδομάδας ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης στα Γιαννιτσά. Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός είδε τους Τσερέπι και Κανελλόπουλο να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση και να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Χατζηκωνσταντίνου, αλλά η κατάστασή του δεν φαίνεται να εμπνέει καμία ιδιαίτερη ανησυχία.

Στασιμότητα στα μεταγραφικά
Οσο και να προσπαθούν οι άνθρωποι της Νίκης, δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να έρθουν κοντά με κάποιον ικανό ποδοσφαιριστή. Ο Στράτος Γιδόπουλος αναζητά έναν ικανό επιθετικό κυρίως στην ξένη αγορά, καθώς και έναν Ελληνα αμυντικό χαφ. Χθες υπήρξε επαφή με έναν σέντερ φορ, που φαινόταν πως ταίριαζε στα κριτήρια, αλλά τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο Γιδόπουλος
Συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης θα δώσει ο Στράτος Γιδόπουλος μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Το αφεντικό της κυανόλευκης ΠΑΕ θα μιλήσει για όλα όσα έγιναν στην ομάδα αυτούς τους δύο μήνες παρουσίας του στη Νέα Ιωνία, ενώ παράλληλα είναι έτοιμος να δώσει απαντήσεις σε όλους αυτούς που έχουν κατηγορήσει μέχρι σήμερα τη Νίκη και τον ίδιο. Την Παρασκευή συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος θα δώσει ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης.

Ο Λιαχούδης σφυρίζει στα Γιαννιτσά
Ο Γ. Λιαχούδης του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Νίκης στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωακειμίδης και Πελετίδης επίσης από τον Σύνδεσμο της συμπρωτεύουσας.

Εκδρομές στα Γιαννιτσά
Εκδρομές στα Γιαννιτσά για το πρώτο παιχνίδι της Νίκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πραγματοποιούν δύο σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων.
Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης: «Εχουμε ακολουθήσει τη Νικάρα μας σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, ακόμη και σε δύσκολες εποχές. Θα είμαστε δίπλα της και στο νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα τώρα που η νέα Διοίκηση έχει αρχίσει να βάζει τάξη και νοικοκυριό στο σύλλογο. Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους Νικιώτες να βρεθούν στα Γιαννιτσά δίπλα στην ομάδα για να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια. Το Blue Club διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 14/9 για το παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συνδέσμου Δορυλαίου – Εγγλεζονησίου και στο τηλ. 2421080969».
Blue Angels: «Οι Γαλάζιοι Αγγελοι θα πραγματοποιήσουν εκδρομή για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της Νικάρας μας με τα Γιαννιτσά στις 14-9-08. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία μας Δημοκρατίας-Κρήτης ή στο τηλέφωνο 6987363431».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου