ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα το τελευταίο φιλικό πριν την πρώτη σέντρα

σήμερα-το-τελευταίο-φιλικό-πριν-την-πρ-851206

Τον τελευταίο του φιλικό αγώνα για τη φετινή του καλοκαιρινή προετοιμασία δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, αγωνιζόμενος απέναντι στον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και ο Γιόζεφ Μπουμπένκο θα τσεκάρει απέναντι στους κυανόλευκους την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, δοκιμάζοντας παράλληλα και άλλα συστήματα από όσα χρησιμοποίησε στα τελευταία φιλικά. Αλλωστε βρισκόμαστε μια ανάσα από την σέντρα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με την ομάδα του Βόλου να πηγαίνει στην Κατερίνη, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Για την αναμέτρηση αυτή οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται να είναι πανέτοιμοι, έτσι ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρωτάθλημα. Στο περασμένο φιλικό κόντρα στην ομάδα της ΑΕΚ οι ερυθρόλευκοι δεν παρουσίασαν όλα εκείνα τα στοιχεία που είχαν δείξει στα περασμένα 12 ματς προετοιμασίας και αξίζει να σημειωθεί πως μετά από πολύ καιρό δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι κινήσεις που έχουν δουλευτεί στις προπονήσεις δεν βγήκαν και ο Ολυμπιακός αποτέλεσε εύκολη λεία απέναντι σε ένα σύνολο όμως που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία και στοχεύει στην πρώτη θέση. Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι χρόνο συμμετοχής θα πάρουν οι Πακάλτσης και Διαμάντης, που ταλαιπωρήθηκαν με τραυματισμούς τελευταία. Παράλληλα την εμφάνισή του θα κάνει ο Τούτσο, με τον λατινοαμερικάνο μεσοεπιθετικό να χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.
Δεδομένη είναι και η συμμετοχή και άλλων παικτών που δεν έχουν μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε ο Σλοβάκος τεχνικός να μπορεί να έχει σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή όποιον χρειάζεται.

Ο Ι. Κεμεντσετσίδης στην Κατερίνη
Ο Ι. Κεμεντσετσίδης από τον Σ.Δ.Π. του Κιλκίς θα είναι αυτός που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Πιερικού στην Κατερίνη. Βοηθοί του θα είναι οι Ν. Καζακίδης και Λ. Σιδηρόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο. Από τη Λάρισα προέρχεται ο τέταρτος και είναι ο κ.
Α. Βαλιώτης. Ο κ. Κεμεντσετσίδης έχει βρεθεί και στο παρελθόν να διευθύνει παιχνίδια των ερυθρόλευκων. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε πέρσι τον Ιωνικό, από τον οποίο και ηττήθηκε με 0-1 με τέρμα του Μακόρ στις 09/04/08. Στις 13/05/07 ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 0-1 της Καβάλας εκτός έδρας στην προσπάθειά του για άνοδο. Τέλος έχει προηγηθεί και ο αγώνας στην Δράμα, που έληξε ισόπαλος δίχως τέρματα στις 15/04/07.

Η ΠΑΕ ευχαριστεί
Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση.
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θέλει να ευχαριστήσει όλο αυτόν τον υπέροχο κόσμο που παραβρέθηκε στη γιορτή της ομάδας την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι έδειξαν την εκπληκτική ποιότητά τους καθώς και τη στήριξή τους στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται με στόχο ένα καλύτερο αθλητικό αύριο. Η ΠΑΕ εύχεται και ελπίζει αυτή η πολύτιμη στήριξη καθώς και η άψογη συμπεριφορά του κόσμου να συνεχιστεί αμείωτη και στο μέλλον. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας από τη διοίκηση της ΠΑΕ, τον προπονητή και τους παίκτες μας».

Τελευταία εβδομάδα για τις κάρτες διαρκείας
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει ότι όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάρτες διαρκείας, θα πρέπει να απευθυνθούν εντός της εβδομάδας στα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, στο Βόλο, τηλ: 24210 34507 και 24210 34509. Η προθεσμία για την απόκτηση των καρτών διαρκείας λήγει την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008.

Οι Ακαδημίες
Οι εγγραφές για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 11 π.μ.-12 π.μ., καθώς και τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης από 7-9 μ.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ, Παύλου Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, τηλ.: 24210 34507 και 34509.
Δεκτά παιδιά γεν. τα έτη από 1994 έως 2002, ενώ η έναρξη των τμημάτων έχει οριστεί για τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.
Προπονητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου αναλαμβάνουν οι Δημήτρης Βαϊνάς, Αθανάσιος Μακρής και Μιχάλης Βαγγόπουλος. Υπεύθυνος για τις Ακαδημίες ο Γιώργος Καραμίχαλος.

Εκδρομή Austrian boys club
Το Austrian boys club διοργανώνει μεγάλη εκδρομή για την 1η αγωνιστική 14-09-2008 στην Κατερίνη σε συνεργασία με τη ΠΑΕ. Εχουν εξασφαλιστεί ήδη εισιτήρια και έχουν κλειστεί πούλμαν για την ομαλή μετάβαση των οπαδών. Χρέος όλων μας είναι να δηλώσουμε σύντομα τη συμμετοχή μας στα γραφεία του club. Ωρες λειτουργίας 12:00 – 14:00 / 19:00 – 22:00.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου