ΤΟΠΙΚΑ

Ετοιμο σε λιγότερο από τρεις μήνες

ετοιμο-σε-λιγότερο-από-τρεις-μήνες-299844

Το Σκοπευτήριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου

Τις πόρτες του αναμένεται να ανοίξει σε λιγότερο από τρεις μήνες το Σκοπευτήριο Ολυμπιακών προδιαγραφών του Κυνηγετικού Συλλόγου Βόλου στην περιοχής της Νέας Αγχιάλου. Το θέμα της αποπεράτωσης του Σκοπευτηρίου πήλινου στόχου συζητήθηκε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 7 Απριλίου 2014.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, πρόκειται για μια αθλητική εγκατάσταση που θα προσφέρει σημαντικό έργο για την τοπική αθλητική και πανελλήνια κοινότητα αλλά παράλληλα θα προβάλει και θα βοηθήσει στα μέγιστα για την αναβάθμιση και αναθέρμανση της δυσμενής οικονομικής κατάστασης στην τοπική κοινωνία και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλου.

Ωστόσο όπως διευκρινίζουν η τοπική αυτοδιοίκηση δεν ευαισθητοποιήθηκε καθόλου και κώφευε στις επανειλημμένες εκκλήσεις για τη συνεισφορά της στο ελάχιστο με την παροχή νερού και ηλεκτρικού ρεύματος.

Τέλος επισημαίνουν ότι για μια ακόμη φορά οι κυνηγοί αποδεικνύουν έμπρακτα τις ευαισθησίες τους για την συνεισφορά τους στην κοινωνία υπερψηφίζοντας για τις συμπληρωματικές δαπάνες αποπεράτωσης του σκοπευτηρίου ποσού 187.000,00 ευρώ όπου το σύνολο του κόστους θα φθάσει τα 570.000ευρω από ίδια κεφάλαια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου