ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή κλίματος στο Δήμο Βόλου

αλλαγή-κλίματος-στο-δήμο-βόλου-301861

«Βλέπει» το ΠΑΣΟΚ υπέρ της «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» με Πάνο Σκοτινιώτη

Αλλαγή κλίματος στο Δήμο Βόλου μετά την αναγγελία της δημοτικής παράταξης «Επιλογή Ευθύνης- Πάμε Μπροστά» με επικεφαλής τον δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη «βλέπει» η Νομαρχιακής Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας.

Η Νομαρχιακή οργάνωση συνεδρίασε προχθές για την αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και την οικονομική διαχείριση της νομαρχιακής επιτροπής, στο πλαίσιο της αυτό-οργάνωσης.

Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «έγινε εκτίμηση των μέχρι τώρα προεκλογικών διεργασιών στους Δήμους της Μαγνησίας και κυρίως στα νέα δεδομένα και την αλλαγή κλίματος που δημιουργεί στο δήμο Βόλου, η αναγγελία της δημοτικής παράταξης «Επιλογή ευθύνης, Πάμε μπροστά» Δήμαρχος Π. Σκοτινιώτης.

Αναφορικά με τις εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλίας -όπως τονίζεται- αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών του εκλογικού συνδυασμού «Θεσσαλών Συμπολιτεία» του κ. Ν. Τσιλιμίγκα,που θα δρομολογήσει την έναρξη της προεκλογικής προετοιμασίας και την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Στη συνεδρίαση επίσης έγινε αναφορά ,στο πρόσφατα ανακοινωθέν ευρωψηφοδέλτιο του συνδυασμού ’’Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη’’ και τονίστηκε ότι η μάχη των ευρωεκλογών είναι κρίσιμη και για τη δημοκρατική παράταξη και για το ΠΑΣΟΚ.

«Η συστράτευση των υποψηφίων στην ανανέωση του ψηφοδελτίου της «ελιάς», μας καλεί να στηρίξουμε με σεβασμό το δύσκολο αγώνα τους. Η ψήφος στην ’’ελιά’’ και η στήριξη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, σηματοδοτούν την προοδευτική συνεργασία των δυνάμεων που θέλουν ισχυρή Ελλάδα σε μια διαφορετική Ευρώπη, την απαλλαγή του Ευρωκοινοβουλίου από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Δεξιάς και τέλος την απομόνωση των δυνάμεων του Ευρωσκεπτικισμού» υπογραμμίζει η Ν.Ε. ενώ καταλήγοντας σημειώνει ότι «είναι αυτονόητο ότι τα στελέχη τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ, με τη δημόσια δράση και συμπεριφορά τους και με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες του Κινήματος, θα συμβάλουν με αίσθημα ευθύνης για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου