ΤΟΠΙΚΑ

Επερώτηση για την Οινοπνευματική

επερώτηση-για-την-οινοπνευματική-851206

Επερώτηση για την Οινοπνευματική κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου η παράταξη της Δημοτικής Αγωνιστικής Συμπαράταξης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αντώνης Παππάς και Κων. Νίκου.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΑΣ επισημαίνουν ότι έχουν περάσει ήδη επτά μήνες από τότε που το δημοτικό συμβούλιο Βόλου είχε λάβει ομόφωνη απόφαση για την απόκτηση και αξιοποίηση του ακινήτου χωρίς όμως να έχουν αναληφθεί άλλες πρωτοβουλίες και υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν ιδιώτες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πρώην εργοστασίου.
“Επειδή οι πληροφορίες μας από αξιόπιστες πηγές, τονίζουν οι κ.κ. Παππάς και Νίκου, λένε ότι οι ιδιώτες ενδιαφέρονται άμεσα να αποκτήσουν μέσω “δημόσιων διαγωνισμών”( που ποτέ δεν έρχονται στο φώς της δημοσιότητας) επερωτάται ο δήμαρχος σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες απόκτησης από το Δήμο Βόλου, σύμφωνα και με την απόφαση του Δ.Σ, του οικοπέδου, ώστε αυτό να αξιοποιηθεί προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της συνοικίας.
Η ΔΑΣ με δεύτερη επερώτησή της ζητά να ενημερωθεί πότε θα ξεκινήσει το έργο της τοποθέτησης του πλαστικού χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ Βόλου, έργο το οποίο είχε εξαγγείλει ο κ. Μήτρου προεκλογικά, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη.
“Το έργο αυτό βρίσκεται σε στασιμότητα αναφέρουν οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΑΣ, επί δεκαετίες και πλέον χωρίς ωστόσο να δοθεί καμία λύση και να εξαλειφθεί το απαράδεκτο φαινόμενο, να αγωνίζονται και να προπονούνται ερασιτεχνικές ομάδες σε συνθήκες της δεκαετίας του 60.”

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου