ΤΟΠΙΚΑ

Πρόβα τζενεράλε στα Μέγαρα

πρόβα-τζενεράλε-στα-μέγαρα-851206

Η αισιοδοξία είναι το κύριο συστατικό του κλίματος στα κυανόλευκα αποδυτήρια. Στις τάξεις του συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας επικρατεί ικανοποίηση μετά και το προχθεσινό πετυχημένο σε γενικές γραμμές τεστ απέναντι στον ΑΟ Καρδίτσας και τη νίκη με 3-0, ωστόσο σίγουρα υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης, αλλά και χρειάζεται αρκετή ακόμη δουλειά για να φτάσει η ανανεωμένη Νίκη να αποδίδει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της.
Συγκεκριμένα στο προχθεσινό φιλικό οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και θέση μέσα στο γήπεδο πήραν οι παίκτες, που κατά τα φαινόμενα θα αποτελέσουν βασικές επιλογές του 45χρονου τεχνικού. Στην επανάληψη επετεύχθησαν και τα τρία τέρματα της ομάδας, ενώ στο πρώτο μέρος το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας με αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή του, παρουσίασε μέτρια εικόνα.
Η Νίκη σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις και δίνει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της πολλές υποσχέσεις, αλλά από κει και πέρα ζητούμενο είναι η διάρκεια και να αντέξει στο μαραθώνιο του φετινού πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Λεωνίδα Γαρδικιώτη δείχνει σιγά, σιγά να βρίσκει τα «πατήματά» του στον αγωνιστικό χώρο και αναμένεται στην αφετηρία της Γ’ Εθνικής να είναι απολύτως έτοιμο. Πάντως θα πρέπει να τονιστεί ότι τα μόνα αξιόπιστα τεστ μέχρι στιγμής αποτέλεσαν το ματς του κυπέλλου με την Πρέβεζα, στο οποίο η Νίκη πήρε την πρόκριση και έδειξε αναμφίβολα πολλά θετικά στοιχεία, καθώς και το φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο οποίο όμως ηττήθηκε. Τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια δόθηκαν με ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Αύριο με Βύζαντα
Σήμερα η ομάδα της Νίκης θα αναχωρήσει στις 4 το απόγευμα για την Αθήνα. Αύριο στις 5.30 στο γήπεδο των Μεγάρων θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον τοπικό Βύζαντα και προκειμένου η ομάδα να μην ταξιδέψει αυθημερόν και ταλαιπωρηθεί θα διανυκτερεύσει στην Αττική.
Το αυριανό φιλικό ματς θεωρείται αρκετά σημαντικό για τον τεχνικό Λεωνίδα Γαρδικιώτη, καθώς πλέον οι κυανόλευκοι μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας στα Γιαννιτσά. Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός έχει καταλήξει και έχει πάρει αποφάσεις για πολλά θέματα που αφορούν στο βασικό σχήμα και την φιλοσοφία του παιχνιδιού της ομάδας και η αυριανή αναμέτρηση θεωρείται πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρωταθλήματος.
Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ΠΑΕ εντείνουν τις προσπάθειές τους για την εύρεση σέντερ φορ. Να θυμίσουμε ότι η παράταση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου που έδωσε η ΕΠΟ για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές δίνει στη Νίκη την ευκαιρία να κάνει και μια τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της. Τις προηγούμενες ημέρες εξετάστηκαν οι περιπτώσεις κάποιων παικτών που προτάθηκαν στην ομάδα, αλλά καμία από αυτές δεν προχώρησε.

Σάββατο με Λαμία
Σάββατο και όχι Κυριακή θα δώσει τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα η Νίκη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα το παιχνίδι με την Λαμία θα διεξαχθεί στις 20 του μηνός στο Πανθεσσαλικό, καθώς στο ίδιο γήπεδο θα αγωνιστεί και ο Ολυμπιακός δύο ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Τα παραπάνω ανακοίνωσε επίσημα χθες η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Β’ και Γ’ Εθνικής.

Τα εισιτήρια διαρκείας
Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι ονομαστικά και θα φέρουν ταινία ασφαλείας.
Οι τιμές τους διαμορφώνονται ως εξής: Σκεπαστή Κερκίδα: 200 ευρώ, Θύρες 3 και Μαιάνδρου 120 ευρώ. Σημειώνεται ότι τα παιδιά έως 12 ετών που συνοδεύονται από το γονέα τους θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.
Τα σημεία προεγγραφών και διάθεσης των εισιτηρίων είναι: Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης Δορυλαίου και Εγγλεζονησίου, Blue Angels Δημοκρατίας και Κρήτης, Ομιλος Φιλάθλων Νίκης στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, Βιβλιοπωλείο «Γράμματα» Εθνικών Αγώνων 51, Κατάστημα Ηλεκτρικών Δημ. Ιωαννίδη Λεωφόρος Ειρήνης 38, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράτου Μαντζανά Βενιζέλου 27 και Δημοκρατίας, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Μ. Στράκα Ιάσονος και Σπ. Σπυρίδη.

Εκδρομή στα Γιαννιτσά
Από τους Blue Angels ανακοινώνονται τα εξής: «Οι Γαλάζιοι Αγγελοι θα πραγματοποιήσουν εκδρομή για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της Νικάρας μας με τα Γιαννιτσά στις 14-9-08. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία μας Δημοκρατίας-Κρήτης ή στο τηλέφωνο 6987363431.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου