ΤΟΠΙΚΑ

Γέμισε Ferrari η παραλία ~ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

γέμισε-ferrari-η-παραλία-πασαρελα-πολυτελων-305022

Από τις έντεκα συνολικά που είναι μέλη του FerrariClubΕλλάς

Αντικείμενο θαυμασμού, από δεκάδες μικρούς και μεγάλους βολιώτες, έτυχαν αργά χθες το μεσημέρι οκτώ πανάκριβες Ferrariπου στάθμευσαν μέσα στο χώρο στάθμευσης του Οργανισμού Λιμένος Βόλου.

Οι ιδιοκτήτες των πανάκριβων αυτοκινήτων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας συναντήθηκαν στο Βόλο, προερχόμενοι από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κομοτηνή. Είναι όλοι τους μέλη του FerrrariClubΕλλάς. Σε μία περίοδο κρίσης τα μέλη του Clubσυνηθίζουν συχνά – πυκνά να συναντώνται σε διάφορες ελληνικές πόλεις. Χθες ήλθαν στο Βόλο και είχαν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα τους στην παραλία και να απολαύσουν τους περίφημους τσιπουρομεζέδες της πόλης .

Στην Ελλάδα της κρίσης όσοι τυχόν … ονειρεύονται ότι μπορούν να αποκτήσουν τη θρυλική …κόκκινη, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η τιμή αγοράς τους είναι πάνω από 200.000 ευρώ, η ασφάλειά τους είναι περίπου στις 3.000 ευρώ το εξάμηνο, τα τέλη κυκλοφορίας είναι 1.400 ευρώ, ενώ ο φόρος πολυτελείας για τους κατόχους της ξεπερνά τα 7.000 ευρώ το χρόνο.

Κάποιοι φαίνεται όμως πως στην εποχή της λιτότητας στη χώρα μας, το πορτοφόλι τους αντέχει και μάλιστα πολύ καλά. Τα περισσότερα από τα μέλη του κλάμπ είναι γιατροί, δικηγόροι, αλλά και επιχειρηματίες, με τον ένα εξ αυτών να είναι , σύμφωνα με πληροφορίες, αντιπρόσωπος στην Ελλάδα πολύ γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών. Οι ιδιοκτήτες τους συνηθίζουν να παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οπως όμως δηλώνουν οι ίδιοι «η Ferrariείναι ιδέα, δεν είναι μέσο μεταφοράς».

Τρεις από τις οκτώ Ferrari που βρέθηκαν χθες στο Βόλο

(φωτο: Ηλίας Καράτσαλος)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου