ΤΟΠΙΚΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξεκίνησε η Νέα Εποχή

ολυμπιακοσ-βολου-ξεκίνησε-η-νέα-εποχή-851206

Τα επίσημα «αποκαλυπτήρια» της φετινής ομάδας του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, πραγματοποιήθηκαν χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Ξενία. Ο Αχιλλέας Μπέος παρουσίασε πρώτα τους χορηγούς που θα σταθούν αρωγοί στη νέα προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ακολούθησαν οι παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος, ενώ τέλος παρουσιάστηκε το πούλμαν της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, που πλέον βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας.

19 τα νέα αποκτήματα
Στην παρουσίαση των 19 νέων της ποδοσφαιριστών προχώρησε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Ενας ένας οι ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν και παρουσιάστηκαν ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου και αρκετών φιλάθλων που είχαν κατακλύσει την αίθουσα. «Αυτοί θα κάνουν τον Βόλο περήφανο και θα φέρουν τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος, αναφερόμενος φυσικά στο όνειρο της πόλης να βρεθεί ξανά στα σαλόνια του κορυφαίου πρωταθλήματος της χώρας. Ο λόγος έγινε φυσικά για τους Αλβάρεζ Λεάντρο, Μπάρος Άντερσον-Τούτσο, Κωνσταντίνο Γεροντίδη, Φεντερίκο Γκαρσία, Ευθύμιο Γουσούλη, Στέλιο Θέμελη, Γιώργο Ιακωβάκη, Πέδρο Ιράλα, Ηλία Ιωάννου, Γιώργο Κατσικά, Βασίλη Λιόλιο, Πάβολ Μάγερνικ, Αριστείδη Μιχάλη, Αλάν Ραγκουέλ, Κριστιάνο Ραμί, Λεωνίδα Σκαρτσίλα, Στάθη Στεφανίδη, Σταύρο Τσουλάκο και Βαγγέλη Ψαρρή, οι οποίοι παρουσιάστηκαν κρατώντας και από μια φανέλα που ανέγραφε το όνομά τους. Από την παρουσίαση έλειπε ο Κώστας Ανδριόπουλος, ο οποίος έχει ανακοινωθεί ως ο τρίτος τερματοφύλακας, αλλά οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις δεν του το επέτρεψαν να βρίσκεται ανάμεσα στους συμπαίκτες του. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αφού έχει προκύψει πρόβλημα στο συμβόλαιό του.
Στην χθεσινή εκδήλωση έδωσαν το παρών φυσικά και οι υπόλοιποι παίκτες του έμψυχου δυναμικού καθώς και σύσσωμο το τεχνικό τιμ τη ομάδας, με επικεφαλής τον Γιόζεφ Μπουμπένκο.

Οι χορηγοί της ομάδας
Ιδιαίτερη ήταν η μνεία που έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ και στους υποστηρικτές της ομάδας για τη νέα σεζόν. Άλλωστε δίχως την συμβολή τους τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει από όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα η νέα διοίκηση. Στην προσπάθεια των ερυθρόλευκων θα συνδράμουν οι χορηγοί: Puma, Master Media, Proton Bank, Casino Rio, Sprider, Subaru, Varoutsikos, ETEKA, Metal Design, Mexil-Σαρηκεχαγιάς.

Ο αγώνας με την ΑΕΚ
Ο φιλικός αγώνας με την ΑΕΚ πλησιάζει και το ενδιαφέρον το φιλάθλων όλο και μεγαλώνει για την συγκεκριμένα αναμέτρηση. Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται και με τα μέχρι σήμερα δεδομένα χιλιάδες κόσμου αναμένεται να δώσουν το παρών στο Πανθεσσαλικό. Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους Πέγκυ Ζήνα, Σταμάτη Γονίδη και Σάκη Ρουβά.
Το κάθε εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα εξής σημεία:
1. Δισκοπωλείο INTRIS, Σπυρίδη με Αλεξάνδρας.
2. Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχάβα, Αγίου Δημητρίου, στη Νέα Δημητριάδα.
3. Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράκα, στην Ιάσονος με Σπυρίδη.
4. Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παλληκαρίδη, Ιωλκού (μεταξύ Α. Γαζή και Κωνσταντά).
5. Στην παραλία του Βόλου, μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος (κάθε απόγευμα 7 μ.μ.-10 μ.μ.)
6. Στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το κτίριο του Πανεπιστημίου «Παπαστράτος» (κάθε απόγευμα 7 μ.μ.-10 μ.μ.)
7. Από τα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο (καθημερινά 9 π.μ.- 2 μ.μ. και 6 μ.μ.-9 μ.μ. και Σάββατο 9 π.μ.-2 μ.μ.)
Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος σε όλα τα παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, είναι ελεύθερη για τους κατόχους καρτών διαρκείας.

Ανακοίνωση AUSTRIAN BOYS
Από το AUSTRIAN BOYS CLUB λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση.
«Το γραφείο Τύπου των AUSTRIAN BOYS VOLOS CLUB ενημερώνει τα μέλη του club, τους οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και τους πολίτες το Βόλου τα εξής: Από σήμερα έχει ενεργοποιηθεί τράπεζα αίματος στο Νοσοκομείο του Βόλου με την επωνυμία του club
«AUSTRIAN BOYS VOLOS CLUB»
• Δευτέρα 22-09-2008 και ώρα 18:00-21:00 θα υπάρχει κινητή μονάδα τράπεζα αίματος έξω από τα γραφεία μας Ιωλκού με Μαγνητών για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει αυτή τη προσπάθεια που ξεκινήσαμε.
• Εδώ και μέρες το επίσημο site των Austrian Boys
( www.austrian-boys.gr ) έχει ανανεωθεί πλήρως από το τεχνικό team των μελών του club. Αξίζει να το επισκεφτείτε τόσο το site όσο και τον forum συζήτησης.
• Την επόμενη βδομάδα θα αρχίζει η ανανέωση της μπουτίκ του club με νέα accessories
• Καθημερινά 19:00 – 23:00 τα γραφεία είναι ανοιχτά για εγγραφές μελών, πώληση διαρκείας και φυσικά εγγραφές για τις εκδρομές των αγώνων της ομάδος μας στον ΠΙΕΡΙΚΟ και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.
Info: [email protected] , www.austrian-boys.gr , mobile:6974952962».

Οι Ακαδημίες
Οι εγγραφές για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου ξεκινούν από τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 11 π.μ.-12 π.μ., καθώς και τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης, από 7-9 μ.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ, Παύλου Μελά 3 με Ιάσονος στον 3ο όροφο, τηλ.: 24210 34507 και 34509. Δεκτά παιδιά γεν. τα έτη από 1994 έως 2002, ενώ η έναρξη των τμημάτων έχει οριστεί για τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.
Προπονητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου αναλαμβάνουν οι Δημήτρης Βαϊνάς, Αθανάσιος Μακρής και Μιχάλης Βαγγόπουλος. Υπεύθυνος για τις Ακαδημίες ο Γιώργος Καραμίχαλος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου