ΤΟΠΙΚΑ

«Χωράφι» το τερέν του Π. Μαγουλάς

χωράφι-το-τερέν-του-π-μαγουλάς-851206

Πρόβλημα με το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» προέκυψε στη Νίκη. Ο Στράτος Γιδόπουλος επισκέφτηκε χθες τις εγκαταστάσεις στη Μαιάνδρου και όπως ο ίδιος διαπίστωσε μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παιχθεί στον χλοοτάπητα του γηπέδου… Δέκα ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και με τον χρόνο να πιέζει, το αφεντικό της Νίκης αποφάσισε να ξεκινήσουν από την αρχή τα έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα.
Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις εξαγγελίες της Ερασιτεχνικής Νίκης, η «κλούβα» την οποία και επιθυμεί η νέα διοίκηση της ΠΑΕ να χρησιμοποιήσει ως έδρα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα ήταν έτοιμη για τις 4 Σεπτεμβρίου. Μετά από χθεσινή επίσκεψη όμως του Στράτου Γιδόπουλου στο γήπεδο της ομάδας, διαπιστώθηκε ότι παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν, το χορτάρι παραμένει σε άσχημη κατάσταση και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Κρύβει πολλές «παγίδες» για τραυματισμούς και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται έτοιμο.
Ο Στράτος Γιδόπουλος ήρθε αμέσως σε επαφή με εργολάβο, ώστε να ξεκινήσουν νέες εργασίες. Αυτή τη στιγμή η μόνη λύση που φαίνεται πως υπάρχει είναι να «ξηλωθεί» ο χλοοτάπητας και να γίνει από την αρχή. Μάλιστα ίσως η Νίκη να μην μπορέσει να δώσει τα πρώτα παιχνίδια έδρας στο Παντελής Μαγουλάς. Το ματς με τη Λαμία είναι σίγουρο ότι θα φιλοξενηθεί στο Πανθεσσαλικό, ενώ για τα υπόλοιπα θα κριθεί ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών. Σύμφωνα με τον εργολάβο το γήπεδο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί σε 25 ημέρες περίπου. Από την πλευρά του αφεντικού της ΠΑΕ πάντως δεν εκφράζεται καμία ανησυχία και είναι βέβαιος ότι θα ολοκληρωθούν γρήγορα οι εργασίες και η «κλούβα» θα είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας στο δεύτερο εντός έδρας ματς. Είναι άλλωστε ένα από τα βασικά όπλα στα οποία υπολογίζει η νέα διοίκηση για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Φιλικό αύριο με τον ΑΟ Καρδίτσας
Φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίτσας θα δώσει αύριο Πέμπτη στις 6 το απόγευμα η Νίκη στο Πανθεσσαλικό. Ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του μέσα από ένα ακόμη ματς, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεσή του. Ο ΑΟ Καρδίτσας παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, στην παρούσα φάση αποτελεί έναν αντίπαλο όπως τον θέλει η τεχνική ηγεσία για να μπορέσει να βοηθηθεί και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών της. Για πρώτη φορά αύριο οι φίλαθλοι της Νίκης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Ρομπέρτο Ριβελίνιο, που όπως όλα δείχνουν θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα. Η είσοδος συμβολικά θα είναι 5 ευρώ, με ελεύθερη είσοδο σε μαθητές και γυναίκες.
Ο Ρομπέρτο Ριβελίνιο πάντως ενδέχεται να μην είναι η τελευταία μεταγραφή της Νίκης, αφού η ομάδα εκμεταλλευόμενη την παράταση που δόθηκε για ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι πιθανόν θα αποκτήσει κάποιον έμπειρο και έτοιμο να βοηθήσει.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό στο ματς με την Πρέβεζα εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί τους φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν με θέρμη στην ομάδα, στον αγώνα κυπέλλου με την Πρέβεζα. Με χαρά διαπιστώνουμε, πως ο κόσμος της Νίκης, άρχισε να συσπειρώνεται και να εμπιστεύεται το όραμα του κ. Γιδόπουλου και της νέας Διοίκησης. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας, αν και βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας, ανταποκρίθηκαν και η Νίκη προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας στην σύνθεσή της, τον δωδέκατο παίκτη, που δεν είναι άλλος από τον υπέροχο λαό της. Αυτή η νεανική ομάδα, με προοπτική για το αύριο της Νίκης, αγκαλιάζεται από τους φιλάθλους της Μαγνησίας και αυτό αποδεικνύεται από την ικανοποιητική προεγγραφή των εισιτηρίων διαρκείας. Ο στόχος μας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά είναι το γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, να γίνει το εφαλτήριο για το όνειρο χιλιάδων οπαδών μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου